Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ganos raganius teigia užkerėjęs Cristiano Ronaldo: „Pasaulio čempionate jis nežais“

Įtakingiausias Ganos raganius Nana Kwaku Bonsam (tiesioginis vardo vertimas – trečiadienio šėtonas) teigia, kad jis yra atsakingas už Portugalijos rinktinės lyderio Cristiano Ronaldo kelio traumą. Jo teigimu, portugalas pasaulio čempionate Brazilijoje nežais.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / „Scanpix“ nuotr.

Portugalijos futbolo asociacija neseniai pranešė, kad C.Ronaldo šiuo metu kamuoja kelio ir šlaunies raumens traumos. Dėl to puolėjas nežaidė savaitgalio kontrolinėse rungtynėse su Graikija.

Nana Kwaku Bonsam teigia, kad dėl to kaltas yra jis, mat C.Ronaldo jis tiesiog užkerėjo. Šamanas sako sumaišęs specialius iš dievų gautus miltelius su tam tikrai augalų lapais ir taip pagaminęs specialų mišinį, kurį laikė aplink C.Ronaldo nuotrauką.

„Aš dirbu ties tuo, kad C.Ronaldo liktų traumuotas. Kalbu visiškai rimtai. Praėjusią savaitę suradau keturis šunis, kurių pagalba sukūriau specialią dvasią Kahwiri Kapam.

Jau prieš keturis mėnesius sakiau, kad taip bus ir nuo tada rimtai dirbu, kad neleisčiau C.Ronaldo dalyvauti pasaulio čempionate ar bent žaisti mače su Gana. Šios traumos negali būti išgydomos jokiais vaistais, medikai nemato, kodėl jos yra. Tai magija. Šiandien jam skauda kelį, ryt raumenį, poryt skaudės ką nors kitą“, – žurnalistams pasakojo šamanas.

Ganos ir Portugalijos rinktinės pasaulio futbolo čempionate susitiks G grupėje ir žais lemiamas rungtynes birželio 26 dieną.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius