Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV rinktinės treneris vokietis Jurgenas Klinsmannas: „Mače su Vokietija nebus laiko draugystėms“

JAV futbolo rinktinės vyriausiasis treneris Jurgenas Klinsmannas tikina, kad senos draugystės turės būti pamirštos, kuomet jo vadovaujama komanda Pasaulio futbolo čempionato mače susitiks su Vokietijos vienuolike.
JAV futbolo rinktinės treneris Juergenas Klinsmannas
JAV futbolo rinktinės treneris Juergenas Klinsmannas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Dabartinis Vokietijos rinktinės – „Die Mannschaft“ strategas Joachimas Lowas seniau dirbo Vokietijos nacionalinės ekipos stratego J.Klinsmanno asistentu, tačiau 2004-2006 m. vokiečius treniravęs J.Klinsmannas teigia, kad laiko sentimentams nebus.

„Jogis darys savo darbą, o aš – savąjį. Mano užduotis – daryti viską, kad JAV patektų į aštuntfinalį. Nebus laiko draugystei prisiminti, tai bus tik verslas.

JAV komanda visada atiduota visas jėgas aikštėje. Pasižymime komandine dvasia, ryžtu ir užsispyrimu. Į Recifę keliausime su ambicija įveikti vokiečius. Tikiu savo komandos galimybėmis“, – kalbėjo 49-erių strategas.

Vokietijos ir JAV rinktinės ginklus dėl pirmosios vietos G grupėje surems ketvirtadienį, birželio 26 d., 19 val. Lietuvos laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius