Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kosta Rikos rinktinės lyderis Joelis Campbellas: „Tai nėra netikėtumas – atvykome čia pergalių“

Didžiausią Pasaulio futbolo čempionato sensaciją D grupėje pateikusi Kosta Rikos futbolo rinktinė pirmajame mače 3:1 įveikė Urugvajaus futbolininkus. Nugalėtojų treneris Jorge Luisas Pinto gyrė varžovus už parodytą širdį ir įspėjo savo žaidėjus, kad dar niekas nelaimėta.
Joelis Campbellas
Joelis Campbellas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Tai istorinė pergalė prieš komandą, kuri tikrai nėra lengvai įveikiama. Esu laimingas ir norius pasveikinti komandą už nusiteikimą ir žaidimą, kurį jie parodė.

Nors Urugvajus įmušė, žaidėjai liko iškeltomis galvomis, sugebėjo susikaupti ir žaisti iš visos širdies. Tai labai svarbi pergalė, tačiau reikia nepamiršti, kad mes dar nieko nelaimėjome“, – po pergalės prieš Urugvajų sakė J.L.Pinto.

Urugvajaus treneris Oscaras Tabarezas: „Nežinau, kur yra Kosta Rikos limitas, tačiau su mumis jie žaidė puikiai. Taktiškai jie buvo kur kas geresni, todėl daug pagyrų skirčiau treneriui. Kai jie persvėrė rezultatą, jie atidavė iniciatyvą mums ir leido žaisti, tačiau mes negalėjome padaryti nieko.“

Kosta Rikos puolėjas Joelis Campbellas: „Mums tai nėra netikėtumas – atvykome čia pergalių. Norėjome iškovoti taškus ir to sunkiai siekėme. Dabar turėsime dar dvi itin sunkias rungtynes prieš komandas, esanačias tarp geriausių pasaulyje.

Mano įvarčio šventimas? Netrukus man gims sūnus, todėl ir paminėjau įvartį tokiu būdu. Nuostabu, kad jis pasaulį išvys per futbolo čempionatą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius