Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Louisas van Gaalas: „Jau 10 metų sakau, kad rungtynės dėl trečios vietos yra nieko vertos“

Šeštadienį Pasaulio futbolo čempionato rungtynėse dėl trečios vietos susitiks Nyderlandų ir Brazilijos rinktinės. Olandų treneris Louisas van Gaalas neslėpė pasipiktinimo, kad šis mačas vis dar yra žaidžiamas.
Nyderlandų futbolo rinktinės treneris Louisas van Gaalas
Nyderlandų futbolo rinktinės treneris Louisas van Gaalas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Trečiadienį Nyderlandų rinktinė tik po baudinių serijos nusileido Argentinai, o Brazilijos rinktinę net 1:7 sutriuškino vokiečiai.

Louisas van Gaalas teigė, kad rungtynės dėl trečios vietos yra nesąžiningos: „Jos išvis neturėtų būti žaidžiamos. Jau 10 metų tai sakau. Tai nesąžininga. Yra tik vienas trofėjus, kuris yra reikšmingas – čempionų.“

Rungtynės dėl trečios vietos yra žaidžiamos nuo antrojo Pasaulio futbolo čempionato 1934 metais vykusio Italijoje. Jos dažnai susilaukia komandų kritikos.

„Blogiausias dalykas, kad tu gali pralaimėti dvejas rungtynes iš eilės. Tai reiškia, kad čempionatą, kuriame žaidei puikiai, turi palikti kaip nevykėlis. Tai neturi nieko bendro su sportu. Bent jau mano nuomone“, – piktinosi Nyderlandų rinktinės treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius