Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Namo grįžusi Argentinos futbolo rinktinė bijojo pasirodyti ją sveikinusiems gerbėjams

Argentinos futbolo rinktinei nereikėjo ir pusdienio, kad sugrįžtų namo. Sekmadienį Pasaulio futbolo čempionato finalo mače 0:1 nusileidę Vokietijos ekipai, argentiniečiai iškovojo antrąją vietą pirmenybėse. FIFA jau paskelbė, kad už šį laimėjimą ji Argentinos futbolo federacijai perveda 22 mln. JAV dolerių premiją. Pirmadienį argentiniečiai jau buvo namie - Pietų Amerikos atstovams kelionė neprailgo.
Argentinos futbolo rinktinė sugrįžo namo
Argentinos futbolo rinktinė sugrįžo namo

Prisijunkite prie daugiau kaip 10 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Argentinos ekipa namo sugrįžo užsakomuoju reisu – jau 13 valandą vietos laiku Buenos Airių oro uoste žaidėjų nuotraukomis išmargintas lėktuvas nusileido, futbolininkai susėdo į specialų autobusą, kuris pravežė ekipą per visą sostinę ir sustojo prie Argentinos Prezidentūros rūmų. Ten futbolininkus sveikino šalies vadovė Cristina Fernandez de Kirchner. Ji labiausiai dėkojo rinktinės treneriams ir ekipos kapitonui Lioneliui Messi.

Komandą sutiko apie 20 tūkstančių futbolo aistruolių, kurie stovėjo gatvėse, kuriomis važiavo autobusas su žaidėjais. Tiesa, jis nebuvo atviras, kaip būna, kai sportininkai laimi trofėjus ir mielai mojuoja sirgaliams. Futbolininkai buvo prigludę prie langų, tačiau kai kurie žaidėjai bandė slėptis už autobuso langus puošiančių užuolaidų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius