-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nyderlandų oro linijos priverstos atsiprašinėti dėl meksikiečius įžeidžiančios žinutės

Socialiniuose tinkluose įsikūrusios bendrovės turėtų labai atsargiai reaguoti į Pasaulio futbolo čempionato įvykius. Šįkart pasipiktinimą sukėlė Nyderlandų oro linijos KLM, kurių „Twitter“ paskyroje iškart po olandų pergalės prieš meksikiečius pasirodė varžovus pašiepianti žinutė.
KLM žinutė
KLM žinutė / twitter nuotr.

Pirmadienį oro linijoms teko atsiprašinėti už neapgalvotą žinutę, kurioje buvo pavaizduotas meksikietis šalia ženklo „Išvykimas“ su žinute „Viso gero, draugai!“.

Žinutė kaip mat paplito internete ir sulaukė daugybės meksikiečių pasipiktinimo. Garsus Meksikos aktorius Gaelis Garcia Bernalis paskelbė, kad daugiau niekada nesinaudos KLM paslaugomis.

Karališkųjų Nyderlandų oro linijų atstovė spaudai Lisette Ebeling Koning teigė, kad įvyko nesusipratimas: „Žinutė turėjo būti juokinga, tačiau sulaukė labai daug neigiamos reakcijos.“ 

Ji pridūrė, kad tikrai nenorėjo įžeisti meksikiečių. Tai nebūtų labai protinga, nes oro linijos vykdo kasdienius skrydžius iš Amsterdamo į Meksiką. 

Tuo tarpu Meksikos oro linijos „AeroMexico“ pasveikino savo rinktinę su žinute „Atvykimas“ ir žodžiais: „Ačiū jums už puikų čempionatą. Mes jumis didžiuojamės ir laukiame sugrįžtant.“

Olandai pačioje aštuntfinalio rungtynių pabaigoje 2:1 palaužė Meksikos rinktinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius