-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasaulio čempionatas – Lietuvos futbolo A lygos žaidėjų akimis

Geriausiems pasaulio futbolininkams Brazilijoje laukiant starto signalo, penkių pirmaujančių „SMScredit.lt A lygos“ klubų žaidėjai papasakojo apie savo planus leisti naktis prie televizorių ekranų ir prognozavo planetos pirmenybių baigtį. Dauguma jų favoritais vadino čempionato šeimininkus brazilus ir linkėjo sėkmės komandoms, kurias palaiko nuo vaikystės.
Deividas Šemberas
Deividas Šemberas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Deividas Šemberas (Vilniaus „Žalgiris“): „Mėgstu žiūrėti futbolą vienas, namuose. Taip lengviau įsigilinti į žaidimo niuansus, kurie man yra įdomūs. Pasaulio čempionato rungtynes žiūrėsiu tiesiogiai, nebent kitą dieną pačiam reikės žaisti. Jei kitą dieną treniruotė, spėsiu pailsėti, miego užteks. Už ką sirgsiu? Atvirai sakau, kad simpatizuoju vokiečiams – visai jų futbolo sistemai, kuri funkcionuoja puikiai. Aišku, smagu, kad čempionate bus draugų, su kuriais žaidžiau Maskvoje. Palaikysiu rusus, sirgsiu už gerą savo draugą Ivicą Oličių iš Kroatijos, esu rungtyniavęs ir su japonu Keisuke Honda. Favoritėmis laikyčiau Pietų Amerikos komandas, nes europiečiams bus sunkiau prisitaikyti prie klimato sąlygų – ten praleistos savaitės ar dešimties dienų gali ir neužtekti“.

D.Šembero prognozė. Finalas: Brazilija – Ispanija, laimės Brazilija.

V.Januškos/LFF.lt nuotr/Ričardas Beniušis
V.Januškos/LFF.lt nuotr/Ričardas Beniušis

Ričardas Beniušis (Pakruojo „Kruoja“): „Komandoje į artėjantį pasaulio čempionatą žiūrime labai rimtai, jau ir totalizatorių susiorganizavome. Tas rungtynes, kurios vyks iki vidurnakčio, žiūrėsiu tiesiogiai. Vėliau reikia ilsėtis, rengtis kitos dienos treniruotėms. Jei bus įdomesnės vėlyvos rungtynės, kitą dieną pažiūrėsiu įrašą. Jau seniai palaikau Vokietiją – man imponuoja šios šalies rinktinės organizacija, tvarka. O šiemet kaip niekada tikiu, kad jie gali laimėti. Nustebinti gali belgai. Braziliją laikau išpūstu burbulu“.

R.Beniušio prognozė. Finalas: Vokietija – Ispanija, laimės Vokietija.

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Vytautas Lukša
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Vytautas Lukša

Vytautas Lukša („Trakai“): „Rungtynes stengsiuosi žiūrėti tiesiogiai, nors priklausys ir nuo to, kas su kuo žaidžia – kartais gal peržiūrėsiu įrašą. Favoritė – Brazilija. Kas galėtų būti jos konkurentai? Sunku pasakyti – gal ispanai, argentiniečiai. Aš nuo vaikystės sergu už olandus, man gražiausios jų spalvos, todėl linkiu jiems sėkmės. Nors manau, kad geriausius šansus žaisti finale turi Brazilija ir Argentina, tikiuosi, kad olandai sugriaus šią porą“.

V.Lukšos prognozė: Finalas. Nyderlandai – Argentina, laimės Nyderlandai.

Valdo Knyzelio nuotr./Tadas Eliošius
Valdo Knyzelio nuotr./Tadas Eliošius

Tadas Eliošius (Klaipėdos „Atlantas“): „Čempionato rungtynes stengsiuosi žiūrėti gyvai, jeigu, suprantama, kitą dieną nebus treniruotės. Ketvirtą valandą ryto nesikelsiu, bet tai, kas vyks pirmą valandą nakties, ketinu stebėti. Iš čempionato tikiuosi daug įvarčių ir Argentinos pergalės. Argentina – mano mėgiama komanda, o dabar ir mėgiamas žaidėjas Lionelis Messi ten. Favoritais laikau brazilus, kurie rungtyniaus namie. Be to, jie pernai galingai sužaidė Konfederacijų taurės turnyre. Norėčiau, kad finale jie žaistų su argentiniečiais. L.Messi marškinėlių neturiu, bet planuoju važiuoti į parduotuvę jų pirkti“.

T.Eliošiaus prognozė. Finalas. Brazilija – Argentina, laimės Argentina.

fksuduva.lt nuotr./Tomas Radzinevičius
fksuduva.lt nuotr./Tomas Radzinevičius

Tomas Radzinevičius (Marijampolės „Sūduva“): „Aišku, žiūrėsiu čempionatą. Gyvenimo ritmo, sportinio režimo reikia laikytis, todėl daugelį naktinių rungtynių peržiūrėsiu kitą dieną. Manau, kad tai bus įdomios pirmenybės. Anksčiau buvome įpratę, kad yra favoritai ir yra tie, kurie kovoja dėl garbės. Dabar – jokio aiškumo: jei brazilai susitiktų su, tarkime, belgais dar neaišku, kas laimėtų. Nuo vaikystės sergu už Italijos rinktinę. Jos aprangos neturiu, bet turiu savo mėgiamo klubo Turino „Juventus„“marškinėlius“.

T.Radzinevičiaus prognozė. Finalas: Brazilija – Italija, laimės Italija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius