-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pele: „Šeštąjį pasaulio čempionato titulą iškovosime Rusijoje“

Vienas geriausių visų laikų futbolininkas brazilas Pele liko nustebintas triuškinama vokiečių pergale prieš Braziliją, tačiau tiki, kad šeštoji pasaulio čempionate taurė bus iškovota 2018 metais. Brazilija yra penkis kartus planetos futbolo čempionė.
Pele
Pele / Scanpix/AP nuotr.

Antradienio pusfinalio rungtynėse pasaulis buvo sukrėstas, kai turnyro šeimininkai  brazilai rezultatu 1:7 pralaimėjo į finalą patekusiems vokiečiams.

„Aš visada sakiau, kad futbolas yra pilnas netikėtumų, – socialinėje erdvėje rašė Pele. – Niekas nesitikėjo tokio rezultato. Taigi dabar šeštąjį pasaulio čempionato titulą iškovosime Rusijoje“.

Kitas legendinis Brazilijos futbolininkas Ronaldo taip pat liko šokiruotas rezultatu: „Brazilija sumokėjo labai brangiai už savo klaidas. Komanda dabar privalo iškovoti trečiąją vietą.“

Kova dėl trečios Pasaulio futbolo čempionato vietos įvyks šeštadienį, kuomet Brazilija susigrums su Nyderlandų ir Argentinos poros pralaimėtoju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius