Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po olandų pergalės – Nyderlandų ir Čilės trenerių kapojimasis žodžiais

Po Nyderlandų futbolo rinktinės pergalės rezultatu 2:0 (0:0) prieš Čilės komandą, abiejų rinktinių treneriai stojo į žodžių kovą, praneša portalas fourfourtwo.com.
Louisas van Gaalas – Nyderlandai
Louisas van Gaalas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nyderlandų treneris Louisas van Gaalas pademonstravo, kad taktiškai jo komanda buvo geriau pasirengusi. Ji rezultatu 2:0 įveikė Čilę. Nors abi komandos pateko į kitą etapą, Nyderlandų padėtis vertinama sąlygiškai geriau – jie greičiausiai išvengs akistatos su Brazilijos rinktine, kuri realiausia pretendentė užimti savo grupėje pirmą vietą. 

Po rungtynių Čilės rinktinės treneris Jorge Sampaoli teigė, kad jam paliko blogą įspūdį pasirinkta Nyderlandų žaidimo taktika. 

„Mes negalėjome rasti sprendimo prieš rinktinę, kuri tik gynėsi ir smūgiavo tolimus smūgius, net nerengdama kontratakų, – sakė jis. – Mes norėjome žaisti, o jie ne“.

Tuo tarpu Nyderlandų rinktinės treneris sakė, kad jam neįdomios pralaimėjusios Čilės trenerio mintys, nes rezultatas pateisina jo pasirinktą taktiką.

„Man neįdomu, ką Čilės treneris kalba. Turi žaisti pagal savo pajėgumą. Svarbiausia yra laimėti. Aš pasirinksiu sistemą, kuri padės man laimėti, – sakė jis. – Mes neatiduodame daug jėgų, tačiau mes sukuriame daug“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius