Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lionelis Messi užstrigo dopingo kambaryje, o Arjenas Robbenas ramino verkiantį sūnų

Pasaulio futbolo čempionato pusfinalyje Argentinos ekipa po baudinių serijos nugalėjo Nyderlandus ir pateko į finalą. Po mačo Arjenui Robbenui tribūnose teko raminti ašarų nesulaikantį sūnų, o Lioneliui Messi džiaugtis su komandos draugais trukdė dopingo kontrolieriai, nes jam teko atlikti dopingo testą. Nuotrauką iš dopingo kontrolės kambario savo „Instagram“ paskyroje išplatino pats L.Messi.
Lionelis Messi dopingo kontrolėje
Lionelis Messi dopingo kontrolėje / Instagram.com nuotr.

„Buvau pakviestas atlikti dopingo testo, tad negaliu prisidėti prie šventės rūbinėje. Didžiuojuosi savo komanda. Kokį mačą mes sužaidėme! Mes žaisime finale!“ – rašė Argentinos ekipos lyderis.

Vis dėlto po kurio laiko Javieras Mascherano „Twitter“ jau dalijosi nuotrauka iš komandos autobuso, kurioje L.Messi buvo su savo komandos draugais.

Argentinos sirgaliai publikavo nuotraukas iš Buenos Airių, kur nesuskaičiuojama daugybė žmonių užplūdo gatves, kuriose šventė Argentinos pergalę

Nyderlandų pusėje nuotaikos buvo itin prastos, o tai geriausiai iliustruoja puolėjo Arjeno Robbeno sūnaus ašaros stadione. „Twitter“ apskriejo nuotrauka, kaip tėvui teko raminti su motina rungtynes žiūrėjusį savo sūnų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius