-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po rungtynių Argentinos treneris dievino Lionelį Messį, Irano – kaltino teisėją

Po šeštadienio Pasaulio čempionato rungtynių, kurias per pridėtą laiką 1:0 laimėjo Argentina, Irano futbolo treneris pažymėjo, kad rungtynių baigtį nulėmė ne tik lemiamą įvartį įmušęs Lionelis Messi, bet ir baudinio į Argentinos vartus nepaskyręs rungtynių teisėjas.
Sergio Aguero ir Lionelis Messi
Sergio Aguero ir Lionelis Messi / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Irano futbolininkai ne tik efektyviai gynėsi, bet antrajame kėlinyje patys rengė pavojingas atakas prie argentiniečių vartų. Kai istorinės lygiosios Pasaulio čempionate atrodė ranka pasiekiamos, iraniečių viltis palaidojo Lionelio Messi įvartis.

To smūgio nebūtų sustabdę net du vartininkai.

Argentinos rinktinės treneris Alejandro Sabella po rungtynių dievino genijų L.Messi, kuris atvedė komandą į aštuntfinalį: „Mes turime genijų, kurio vardas Lionelis Messi ir laimei jis yra argentinietis. Iranas mums tikrai apsunkino gyvenimą, bet su L.Messi viskas yra įmanoma.

Tiesa, dar yra daug dalykų, kuriuos turime tobulinti. Pirmajame kėlinyje Iranas turėjo keturias progas pasižymėti. Visi žaidėjai, kurie šiandien buvo aikštėje prisidėjo prie pergalės, bet mes turime genijų L.Messi. To smūgio nebūtų sustabdę net du vartininkai.“

Tuo tarpu Irano rinktinės treneris Carlosas Queirozas buvo įsitikinęs, kad rungtynių teisėjas serbas Miloradas Mazičius padarė klaidą. P.Zabaleta neleistinai baudos aikštelėje pargriovė A.Dejagahą praktiškai neliesdamas kamuolio, tačiau teisėjas į šį epizodą visai nesureagavo. 

Rungtynių baigtį nulėmė dvi asmenybės. Pirmoji – rungtynių teisėjas, antroji – Lionelis Messi.

„Turime pripažinti, kad rungtynių baigtį nulėmė dvi asmenybės. Pirmoji – rungtynių teisėjas, antroji – Lionelis Messi. Tikiuosi, kad FIFA manęs nenubaus, bet aš sakau tiesą – baudinys turėjo būti skirtas“, – po rungtynių kalbėjo C.Queirozas.

Irano rinktinę pasveikino ir prezidentas Hassanas Rouhanis: „Aistringas Irano jaunimas dar kartą pasauliui parodė davo drąsą ir užsidegimą. Noriu padėkoti žaidėjams, kurie suteikė tiek džiaugsmo mūsų šalies žmonėms savo puikiu pasirodymu Pasaulio čempionate.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius