Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prancūzų mačo su Nigerija didvyris Paulas Pogba: „Tai vienas geriausių mano gyvenimo momentų“

Pasaulio futbolo čempionato aštuntfinalyje Prancūzijos futbolo rinktinės saugas Paulas Pogba įvarčiu galva palaidojo Nigerijos rinktinę. 21 metų saugo įvartis 79-ąją minutę tapo lemiamu rezultatu 2:0 pasibaigusio mačo momentu.
Paulas Pogba
Paulas Pogba / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Po pergale pasibaigusių rungtynių Turino „Juventus“ klube rungtyniaujantis P.Pogba teigė, kad įvartis buvo vienas tų momentų, kuriais prancūzas labiausiai didžiuojasi.

„Žinau, kad visa šalis mus palaikė – įvartis išlaisvino mūsų žaidimą. Esu labai laimingas dėl savo komandos ir dėl visos Prancūzijos. Žaisti pasaulio čempionato ketvirtfinalyje buvo viena mano svajonių. Tai vienas momentų, kuriais aš gyvenime labiausiai didžiuojuosi“, – sakė geriausiu mačo žaidėju pripažintas P.Pogba.

Nigerijos futbolininkai ilgą laiką kovėsi kaip lygūs su lygiais su tituluotais varžovais iš Europos, tačiau maždaug dešimties minučių atkarpa nuo 60-osios iki 70-osios mačo minutės viską apvertė aukštyn kojomis.

69-ąją minutę po kampinio vartininkas Vincentas Enyama suklydo, nepasiekęs į baudos aikštelę siųsto kamuolio ir aukštai iššokęs P.Pogba galva įmušė įvartį. Vėliau sutrikę Nigerijos futbolininkai praleido ir antrą.

Pasaulio čempionato ketvirtfinalyje Prancūzija žais su Vokietijos ir Alžyro rungtynių nugalėtoju.

„Kodėl mes turėtume bijoti Vokietijos? Mes nebijome nieko, mes esame Prancūzijos nacionalinė komanda. Mes žaisime tik dėl pergalės, kaip visada, aikštėje atiduosime visas jėgas.

Žinoma, labai norėčiau žaisti su Brazilija. Atsimenu, kaip 1998 metais žiūrėjau Prancūzijos ir Brazilijos dvikovą finale. Būtų puiku vėl su jais susitikit, tačiau turime žengti po vieną žingsnelį“, – kalbėjo P.Pogba.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius