Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Robinas van Persie prieš pusfinalį susirgo – neaišku, ar galės žaisti

Nyderlandų futbolo rinktinės treneriui Louisui van Gaalui prieš Pasaulio futbolo čempionato pusfinalį su Argentina iškilo nenumatytų problemų. Antradienį Darylas Janmaatas ir Robinas van Persie susirgo ir nesitreniravo su komanda. Kaip teigė treneris, neaišku, ar futbolininkai iš viso galės išbėgti į aikštę pusfinalio rungtynėse.
Robinas van Persie ir Louisas van Gaalas
Robinas van Persie ir Louisas van Gaalas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„R.van Persie turi skrandžio problemų, todėl šiandien negalėjo treniruotis su kitais. Tas pats atsitiko ir D.Janmaatui. Nežinau, ar Robinas galės rytoj žaisti, reikia palaukti. Sprendimą priimsiu tik rytoj, nes jis yra labai svarbus žaidėjas, komandos kapitonas“, – prieš rungtynes antradienį vykusioje spaudos konferencijoje kalbėjo L.van Gaalas.

Trečiadienį San Paulo mieste nuo 23 valandos Lietuvos laiku olandai pusfinalyje susitiks su Argentinos rinktine.

R.van Persie ir D.Janmaatas yra ne vieninteliai su sveikata problemų turintys žaidėjai Nyderlandų komandoje.

Susižeidė ir gynėjas Ronas Vlaaras, o Nigelas de Jongas tikisi visus nustebinti ir išbėgti į aikštę. Atraminis saugas neseniai patyrė traumą, kuri, medikų teigimu, užbaigė jo pasirodymą šiose pirmenybėse, tačiau kovingasis olandas jau treniravosi su komanda.

„Nigelas bandė treniruotis, tad dabar mums lieka laukti rytojaus ir žiūrėti, kas bus. Kai bandai į aikštę grįžti taip greitai kaip jis, organizmas kažkaip reaguoja. Dabar mes tiesiog lauksime ir žiūrėsime, kokia bus reakcija. Lygiai tokia pati situacija ir su R.Vlaaru – laukiame“, – pasakojo L.van Gaalas.

Argentinos rinktinė prieš pusfinalį taip pat prarado svarbų žaidėją – ketvirtfinalyje traumą patyrė Angelis di Maria, kuriam čempionatas jau baigtas. Vis dar neaaišku, ar po traumos spės atsigauti ir Sergio Aguero.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius