Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Wesley Sneijderis: „Tikrai nenuvertiname Kosta Rikos rinktinės“

Nyderlandų ir Kosta Rikos futbolo rinktinių šeštadienį Pasaulio futbolo čempionate laukia žūtbūtinė akistata, kurios laimėtojas pasieks pusfinalį. Kosta Rikos ekipa dar niekada nėra nužengusi taip toli, tuo tarpu olandai siekia vienintelio tikslo – trofėjaus. Vis dėlto, saugas Wesley Sneijderis prieš mačą teigė, kad į būsimą varžovą žiūri su visa derama pagarba.
Wesley Sneijderis
Wesley Sneijderis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Jie pateko tarp aštuonių stipriausių komandų Pasaulio čempionate ir tai reiškia, kad jie šiemet yra tarp aštuonių geriausiai futbolą žaidžiančių pasaulio valstybių. Kosta Rika grupėje su Anglija ir Italija sugebėjo užimti pirmąją vietą.

Skirtumas tarp komandų yra labai mažas, tad gali nutikti bet kas. Kiekvienos rungtynės šiame lygyje prasideda galimybėms esant 50 prieš 50“, – spaudos konferencijoje išgirdęs žodžius apie būsimą lengvą olandų pergalę kalbėjo W.Seijderis.

Kosta Rikos futbolininkai D grupės varžybose įveikė Urugvajų ir Italiją bei sužaidė lygiosiomis su Anglija. Tuo tarpu olandai B grupėje iškovojo visas tris pergales – nugalėjo Ispaniją, Australiją ir Čilę. 

Ketvirtfinalyje Nyderlandų rinktinė tik mačo pabaigoje sugebėjo palaužti Meksiką, o kostarikiečiai po 11 metrų baudinių serijos įveikė Graikiją. Neįtikėtiną pasiekimą šalies futbolo istorijoje pasiekę Kosta Rikos futbolininkai laikomi aiškiais poros autsaideriais, tuo tarpu olandai įvardijami kaip vieni favoritų laimėti trofėjų.

„Rungtynėse su Meksika mes jiems leidome per daug valdyti kamuolį, o jiems tai darant, nežaidėme pakankamai gerai. Tai vienas pagrindinių dalykų, kuriuos reikia pataisyti prieš mačą su Kosta Rika. Iš esmės, manau, kad esame stipresni, kai daug žaidžiame su kamuoliu. Tą ir darysime.

Prieš čempionatą iš mūsų tikėtasi mažai, tačiau atvykome čia ne atostogauti ar gerėtis Rio paplūdimiais. Atvykome laimėti pasaulio čempionatą ir mūsų požiūris padėjo būti ten, kur šiandien esame“, – kalbėjo Arjenas Robbenas.

Nyderlandų ir Kosta Rikos nacionalinių komandų susitikimas nuo 23 val. Lietuvos laiku bus žaidžiamas Brazilijos mieste Salvadore.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius