-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

109-ias komandas nurungę, Kaune „IT lygos“ stalo futbolo laimėtoja tapo „FoosPoint“ ekipa

Savaitgalį Kauno „Žalgirio“ arenoje esančiame restorane „1410“, įvyko didžiausio pramoginio stalo futbolo turnyro „IT lyga“ antrasis etapas. Jame susikovė 110 informacinių technologijų įmonių darbuotojų komandų iš visos Lietuvos.
Stalo futbolas
Stalo futbolas

Po atkaklių dvi dienas trukusių kovų pagrindinį prizą – dvi „Go Pro 3+“ filmavimo kameras – laimėjo Martyno ir Vytauto komanda pavadinimu „FoosPoint“ atstovaujanti „WP Production“ įmonę. Ši komanda nenaujokė – pirmajame „IT lygos“ etape ji užėmė antrąją vietą. „Foos Point“ finale nugalėjo Gyčio ir Ramūno komandą „Candy Crusherz“ iš „Visma Lietuva“, o trečiojoje vietoje liko Manto ir Aurimo komanda „DevL“ iš „NFQ“.

Turnyro organizatoriai stalo futbolo klubas „Foosin“ džiaugiasi, kad tiek Vilniuje, tiek Kaune „IT lyga“ susilaukė itin didelio dalyvių skaičiaus – pirmajame etape, Vilniuje, dalyvavo 112 komandų. Antrasis etapas vyko dvi dienas – pirmąją dieną, ketvirtadienį, įvyko dalyvių kvalifikacija, kurios metu paaiškėjo 80 stipriausių komandų. Jos penktadienį kovėsi toliau dėl pagrindinio prizo.

Turnyro metu dalyviai ne tik rungėsi prie stalo futbolo stalų, bet ir smagiai leido laiką pramogų ir poilsio zonoje. Čia visi norintys galėjo mesti iššūkį Lietuvos stalo futbolo rinktinės nariams. Taip pat buvo galima išbandyti unikalųjį elektroninį muzikos instrumentą „Mash Macshine“. Žaidėjai patys juo kūrė muziką ir suteikė turnyrui smagią, išskirtinę nuotaiką.

Sulaukus tokio susidomėjimo organizatoriai tikisi kitais metais dar didesnio ir įdomesnio renginio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius