Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

17-mečiam Anglijos lygos futbolininkui – įtarimai prekiavus narkotikais

Aukščiausiojoje Anglijos futbolo lygoje („Premier“) rungtyniaujančio Liverpulio „Everton“ klubo puolėjas Jose Baxteris pateko į policijos nemalonę. 17-mečiam futbolininkui buvo patekti įtarimai turėjus padirbtų pinigų bei marihuanos, siekant ją parduoti.
J.Baxteris yra jauniausias visų laikų „Everton“ klubo žaidėjas. Oficialiose vienuolikės rungtynėse puolėjas debiutavo būdamas vos 16 metų ir 191 dienos amžiaus
J.Baxteris yra jauniausias visų laikų „Everton“ klubo žaidėjas. Oficialiose vienuolikės rungtynėse puolėjas debiutavo būdamas vos 16 metų ir 191 dienos. / „Scanpix“ nuotr.

Su dviem vyresniais, 29 ir 34 metų, vyriškiais jaunąjį „Everton“ futbolo klubo talentą policija sulaikė pirmadienį viename Liverpulio miesto mikrorajone, kai sustabdė automobilį, kuriuo važiavo visi minėti asmenys.

„Trys vyriškiai buvo sulaikyti įtariant padirbtų pinigų ir marihuanos laikymu, siekiant ją parduoti“, – Telegraph.co.uk cituoja policijos atstovo žodžius.

Tiesa, visi trys įtariamieji buvo paleisti už užstatą. „Įtariamieji buvo paleisti sumokėjus užstatą, tačiau tyrimas tęsiamas“, – teigė Liverpulio policijos atstovas.

„Everton“ klubas kol kas susilaikė nuo komentarų, tačiau futbolininko mama Mary Jane pareiškė, jog „sūnus nepadarė nieko blogo“.

Įdomu, kad J.Baxteris yra jauniausias visų laikų „Everton“ klubo žaidėjas, žaidęs oficialiose pagrindinės komandos rungtynėse. Puolėjas ekipoje debiutavo praėjusį sezoną, kai buvo vos 16 metų ir 191 dienos.

Perspektyviausiu jaunuoju „Everton“ vienuolikės talentu nuo Wayne'o Rooney laikų vadinamas J.Baxteris pagrindinės „Everton“ ekipos marškinėlius iš viso yra vilkėjęs trejose oficialiose klubo rungtynėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius