Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Milan“ specialistas: „Geras treneris užtikrina įvairiapusį vaikų tobulėjimą”

Futbolo klubo „Milan“ mokyklų techninis direktorius bei treneris Antonio Corbellini jau antrą kartą vieši Lietuvoje. Pernai lapkritį savaitę vedęs mokymus „Talentų futbolo akademijos” treneriams bei auklėtiniams jis sugrįžo ir tęsia pradėtą darbą. Italas dalinsis patirtimi iki pat šeštadienio, kuomet vyks atvira akademijos treniruotė visiems norintiems vaikams.
Treneris Antonio Corbellini
Treneris Antonio Corbellini
Temos: 1 Futbolas

Pirmąsias vizito dienas specialistas daugiau dėmesio skyrė trenerių darbo stebėjimui, analizei – ar akademijos specialistai atsižvelgė į gautus patarimus pirmojo vizito metu, ar deramai išpildoma ir diegiama treniruočių metodika pagal „Milan“ klubo filosofiją.

„Kai lapkritį buvau atvykęs į Lietuvą, bendras vaizdas aikštėje treniruočių metu ir už jos ribų manęs nenuliūdino. Šiandien aš galiu tik pasidžiaugti. Akademijos treneriai ne tik puikiai išmano savo darbą, bet ir sparčiai tobulėja. Tai labai svarbu, nes jie šią patirtį perduoda savo auklėtiniams, o šaunūs, išsilavinę ir protingi treneriai – pagrindas vaikų tobulėjimui ir vystymuisi. Esu čia tam, kad padėčiau pasiekti dar aukštesnį lygį”, – kalbėjo „Milan“ treneris Antonio Corbellini.

Savaitei įsibėgėjant A. Corbellini ne tik stebės trenerių darbą, bet ir suteiks informacijos, patarimų, pats aktyviai dalyvaus treniruotėse.

Italas taip pat dalyvaus šį šeštadienį vyksiančioje „Talentų futbolo akademijos“ atvirų durų dienoje.  Ji bus skirta visiems norintiems pamatyti ir sudalyvauti akademijos treniruotėse, kur diegiama futbolo klubo „Milan“ treniravimo filosofija Lietuvoje. Atvirų durų diena vyks šį šeštadienį, vasario 7 d., „Sportima” aikštėje nuo 10 iki 13 val.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius