Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Griezmanno ir „Barcos“ paslaptį išaiškinusi Madrido „Atletico“ – įniršusi

Sužinoję, kad jų puolėjas Antoine'as Griezmannas ir „Barcelona“ futbolo klubas dėl perėjimo susitarė dar sezono metu, Madrido „Atletico“ klubo vadovai išleido pranešimą demaskuodami abi puses.
Antoine'as Griezmannas
Antoine'as Griezmannas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Penktadienį Barselonos klubo prezidentas Josepas Bartomeu oficialiai paskelbė apie susidomėjimą Madrido „Atletico“ lyderiu Antoine'u Griezmannu, tačiau nieko nelaukęs Ispanijos sostinės klubas kirto tiek žaidėjui, tiek jo geidžiančiam klubui.

„Atletico“ savo įniršį ir pasibjaurėjimą abiejų pusių poelgiu išdėstė viešame pranešime.

„Gegužės 14-ą dieną A.Griezmannas informavo Miguelį Angelį Gilą, Diego Simeonę bei Andrea Bertą apie savo sprendimą palikti klubą. Tačiau būtent tomis dienomis mes sužinojome, kad „Barcelona“ ir futbolininkas derėjosi dar kovo mėnesį, po antrųjų pralaimėtų Čempionų lygos rungtynių „Juventus“. Manome, jog pokalbiai galėjo prasidėti dar vasario viduryje.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Antoine'as Griezmannas
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Antoine'as Griezmannas

Mes informavome futbolininką, jo seserį bei advokatą, kad jis pasirodytų artimiausioje treniruotėje sekmadienį. Šiuo pranešimu norime paskelbti savo pasišlykštėjimą, ypatingai Barselonos klubu, kuris viliojo žaidėją pažeisti kontrakto sąlygas sezono stadijoje, kurioje mūsų komanda ne tik rungėsi Čempionų lygoje, bet ir Ispanijos čempionate“, – teigiama pranešime.

A.Griezmanno išpirkos sumai nukritus nuo 200 mln. JAV dolerių iki 120 mln. JAV dolerių prie derybų stalo susėdo M.A.Gilas ir „Barcelona“ generalinis direktorius Oscaras Grau.

Katalonams paprašius, kad išpirkos suma būtų mokama dalimis, „Atletico“ klubo vadovas pasakė griežtą „ne“, kadangi tiek „Barcelona“, tiek ir pats prancūzas parodė didelę nepagarbą klubui jo aistruoliams.

J.Bartomeu taip pat atskleidė, kad vasarą į jų gretas tikrai neatvyks Neymaras, kurio paleisti nenori „Paris Saint Germain“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius