Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A lyga: „Panevėžys“ nelaimėjo Telšiuose, „Sūduva“ prakaitavo prieš autsaiderius

A lygoje sekmadienio popietę startavo rungtynių maratonas, kurį atidarė panevėžiečių sunkumai Telšiuose, vėliau vargo turėjo ir Marijampolės „Sūduva“. Sunkiai laimėjo ir „Kauno Žalgiris“.
A lygos rungtynės Kaune: Kauno „Žalgiris“ – Marijampolės „Sūduva“
A lygos rungtynės Kaune: Kauno „Žalgiris“ – Marijampolės „Sūduva“ / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

„Panevėžio“ futbolininkai nesugebėjo įveikti vieno lygos autsaiderių Telšių „Džiugo“ – susitikimas Žemaitijoje baigėsi 0:0, nors panevėžiečiai kūrė progą po progos prie šeimininkų vartų. Iš viso „Panevėžio“ komanda atliko net 22 smūgius, bet įvarčio taip ir nepasiekė.

Migueliui Moreirai duris parodžiusi Marijampolės „Sūduva“ vargo su A lygos bokso kriauše „Jonava“.

Jonaviečiai atsisakė neaiškaus plauko legionierių iš Argentinos, tad aikštėje pasirodė šeši ukrainiečiai ir penki lietuviai. Ant suolo sėdėjo tik penki aikštės žaidėjai ir vienas vartininkas.

Dar nė karto šiame sezone nelaimėjusi, tačiau ne kartą lažybų skandaluose besimurkdžiusi „Jonava“ laikėsi Marijampolėje, kur šeimininkai išvargo pergalę 1:0.

nuotr. Vytauto Kuralavičiaus/Danilas Kondrakovas
nuotr. Vytauto Kuralavičiaus/Danilas Kondrakovas

Vienintelį įvartį pelnė Danilas Kondrakovas, galva permetęs kamuolį virš vartininko po puikaus Giedriaus Matulevičiaus perdavimo.

„Kauno Žalgiris“ persikėlė į naująjį Dariaus ir Girėno stadioną, o šeimininkavimą jame pradėjo pergale – 1:0 palaužė „Šiaulius“ po Antono Fase įvarčio 25-ąją minutę.

Standings provided by Sofascore

Tad dabar A lygos lentelėje labai ankšta. „Sūduva“ lieka trečia (54 tšk.), „Kauno Žalgiris“ (53 tšk.) žengia ketvirtas, „Panevėžys“ (52 tšk.) – penktas. Tiesa, marijampoliečiai už kitas dvi minimas komandas yra sužaidę rungtynėmis daugiau.

„Džiugui“ šio lygiosios taip pat svarbios – dabar devinti esantys telšiškiai nuo Gargždų „Bangos“ atsilieka tašku. Devintoji vieta negarantuoja ramaus gyvenimo, mat šią poziciją užėmusi komanda žais išlikimo A lygoje rungtynes su antra Pirmos lygos komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius