Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 16 /19:37

Klaipėdoje „Ekranas“ išplėšė lygiąsias su „Atlantu“

A lygos aštuntojo turo rungtynėse Klaipėdoje vietos „Atlanto“ futbolininkai sužaidė lygiosiomis su Panevėžio „Ekranu“ – 2:2.
„Atlantas“ – „Ekranas“
„Atlantas“ – „Ekranas“ / fkekranas.lt nuotr.

7-ąją minutę po D.Virkšo pakelto kampinio kamuolys nukrito E.Žarskiui tiesiai po kojomis ir jam beliko įmušti pirmąjį mačo įvartį.

Ilgai šeimininkai persvara nesidžiaugė. Jau po keturių minučių „Ekranas“ surengė puikią ataką – Elivelto surado laisvą L.Kochanauską, o šis kamuolį atmetė atgal į baudos aikštelę kertančiam brazilui. Elivelto smūgis buvo neatremiamas – 1:1.

Po išlyginamojo įvarčio „Atlantas“ ėmėsi spausti savo varžovus ir tai jiems sekėsi. Ilgai laukti įvarčio ir vėl nereikėjo. Jau 16-ąją minutę 16-metis D.Virkšas atliko antrą rezultatyvų perdavimą, po kurio pasižymėjo T.Eliošius.

Pirmajame kėlinyje daugiau atakavo šeimininkai, tačiau įvarčių nebepasiekė.

Po pertraukos komandos apsikeitė aikštės pusėmis ir pavėjui jau žaidė „Ekrano“ futbolininkai. 63 min. E.Razulis griuvo baudos aikštelėje, tačiau teisėjas panevėžiečių nebaudė.

Praėjus tik dviem minutėms rezultatas antrą kartą tapo lygus. Elivelto kulnu perdavė kamuolį T.Dapkui, kuris smūgiavo tiesiai į vartininką M.Malinauską, tačiau šis vaikiškai suklydo ir kamuolys atsidūrė vartuose.

Mačo pabaigoje „Ekranas“ galėjo išplėšti pergalę, tačiau neišnaudojo dviejų puikių progų. E.Baranauskas smūgiavo baudinį tiesiai į „Atlanto“ vartininką, kuris kamuolį atmušė tam pačiam E.Baranauskui. Panevėžietis neleisdamas kamuoliui nukristi ant žemės atliko fantastišką smūgį į vartų devyniukę, tačiau M.Malinauskas išgelbėjo savo ekipą.

Vos po akimirkos „Ekranas“ vos skaudžiai neprisidirbo. Prie pat baudos aikštelės jie nugriovė šeimininkų puolėją ir teisėjas skyrė baudos smūgį. G.Krušos smūgis nebuvo taiklus.

Tai buvo šeštosios „Ekrano“ lygiosios šį sezoną, po kurių panevėžiečiai taškais susilygino su „Kruoja“. Po 9 taškus turinčios ekipos užima 6-7 vietas. „Atlantui“ tai buvo ketvirtosios lygiosios ir su 13 taškų ekipa žengia trečia, nuo „Bangos“ atsilikdama penkiais, o nuo „Žalgirio“ – šešiais taškais.

A lygos turnyro lentelė (vieta, komanda, rungtynės, pergalės, lygiosios pralaimėjimai, įvarčių santykis, taškai):

1. Vilniaus „Žalgiris“ 8 5 3 0 +23 18
2. Gargždų „Banga“ 8 5 2 1 +9 17
3. Klaipėdos „Atlantas“ 8 3 4 1 +4 13
4. „Trakai“ 7 3 3 1 +3 12
5. „Klaipėdos granitas“ 8 2 4 2 +3 10
6. Pakruojo „Kruoja“ 7 2 3 2 +2 9
7. Panevėžio „Ekranas“ 8 1 6 1 +2 9
8. Šiaulių „Šiauliai“ 8 2 1 5 -1 7
9. Marijampolės „Sūduva“ 7 1 2 4 -8 5
10. Alytaus „Dainava“ 7 0 0 7 -37 0

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius