Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A lygos pabaiga: „Šiauliai“ užėmė penktąją vietą

LFF A lygoje šiandien jau sužaistos trejos paskutiniojo turo dvikovos. Kovą dėl penktosios pozicijos laimėjo „Šiaulių“ klubas. Valdo Ivanausko auklėtiniai net 7:0 svečiuose sutriuškino „Klaipėdos“ futbolininkus ir dviem taškais aplenkė Gargždų „Bangos“ ekipą.
Šiaulių futbolininkai pasiekė pergalę namuose
Šiaulių futbolininkai galutinėje čempionato rikiuotėje užėmė penktą vietą / fcsiauliai.lt
Po du įvarčius nugalėtojams pelnė Vaidotas Šilėnas (7 ir 83 min.), Robertas Vėževičius (29 ir 43 min.) ir Rokas Urbelis (66 ir 85 min.), o dar vieną pridėjo Edvinas Jasaitis, pasižymėjęs 67 rungtynių minutę.
Kovoje dėl penktosios pozicijos iki pat paskutinio turo dalyvavusi Garždų „Banga“ nesugebėjo išvykoje įveikti Pakruojo „Kruojos“ ekipos ir galutinėje turnyro įskaitoje turi tenkintis šeštąja pozicija. „Banga“ susitikimą su „Kruoja“ baigė taikiai 1:1 (1:0).
Dar vienas mačas vyko Mažeikiuose, kur vietos „Mažeikiai“ čempionatą baigė rungtynėmis su Tauragės „Tauro“ ekipa. Pergalė „Mažeikiai“ ekipai dar būtų leidusi pakilti į aštuntą turnyrinės lentelės poziciją, tačiau svečiai buvo pranašesni ir susitikimą laimėjo rezultatu 3:0 (2:0).
Svečius jau penktą susitikimo minutę į priekį išvedė Tadas Gražiūnas, o prieš pat pertrauką, 43 minutę, persvarą padidino Orestas Buitkus.
Įpusėjus antram susitikimo kėliniui „Tauro“ ekipa liko rungtyniauti mažumoje, kuomet 74 minutę iš aikštės buvo pašalintas Siarhei Irkha, tačiau tai nepagelbėjo aikštės šeimininkams. Paskutinę mačo minutę O.Buitkus pasižymėjo dar kartą taip padėdamas tašką šiame susitikime.
„Tauro“ ekipa čempionatą baigė ketvirtoje turnyrinės lentelės vietoje.

Šalies čempiono titulą anksčiau užsitikrino Panevėžio „Ekranas“, o sidabro medalių likimas sprendžiasi paskutinėse rungtynėse sostinėje tarp vietos „Žalgirio“ ir Marijampolės „Sūduvos“ vienuolikės. Jų pradžia 16 val.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius