Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A lygos sniego mūšyje „Kauno Žalgiris“ neprilygo „Trakams“

Lietuvos futbolo A lygoje „Trakai“ išvykoje rezultatu 4:1 įveikė „Kauno Žalgirį“.
Lietuvos futbolo A lygos rungtynės: „Kauno Žalgiris“ – „Trakai“
Lietuvos futbolo A lygos rungtynės: „Kauno Žalgiris“ – „Trakai“ / Aliaus Koroliovo / 15min nuotr.

Įvarčius „Trakams“ pelnė Deividas Česnauskis (33 min.), Mukanya Etienne'as (46 ir 90 min.) bei Justinas Januševskis (85 min.).

Šeimininkams paguodos įvartį pelnė Povilas Malakas (66 min.).

Oro sąlygos buvo išties nedėkingos, bet svečiai apsnigtame Kauno NFA stadione sugebėjo tvirtai kontroliuoti situaciją. Kartą „Trakų“ legionieriaus Etienne'o smūgiuotas kamuolys sudrebino vartų konstrukciją, sykį komandą gelbėjo Martynas Matuzas, visgi, 33-iąją minutę šeimininkų gynyba kapituliavo.

Po aukšto perdavimo iš kairiojo atakos krašto į baudos aikštelę įkirtęs Deividas Česnauskis atitrūko nuo varžovo ir tiksliai smūgiavo vienu lietimu. 36-erių metų veteranas tokiu būdu pelnė pirmąjį šio sezono „Trakų“ įvartį.

Antrąjį kėlinį Senosios sostinės komanda pradėjo su trenksmu: 46-ąją minutę „Trakų“ naujokas Etienne'as aplenkė porą oponentų ir akistatoje su vartininku smūgiavo preciziškai.

Kauniečiai antrame mače iš eilės buvo priversti mesti skaitlingesnes pajėgas į priekį bei gelbėti rungtynes. Atgaivinti intrigą „Kauno Žalgiriui“ pavyko 62-ąją minutę, kai po keitimo aikštėje pasirodęs Povilas Malakas atitrūko nuo varžovo ir panašiu būdu kaip Etienne'as nuginklavo Timofejų Šeremetą.

VIDEO: A lyga. 2 turas: „Kauno Žalgiris“ – „Trakai“ (santrauka)

Vis dėlto dvikovos pabaigos pabaigoje „Trakams“ pavyko įtvirtinti pergalę. 82-ąją minutę po pakelto kampinio tiksliai galva smūgiavo Justinas Januševskis, o per pirmą teisėjo pridėtą laiko minutę antrą savo įvartį šiame susitikime įmušė Etienne'as, gražiu smūgiu kaire koja pasiuntęs kamuolį į tolimąjį vartų kampą.

Būtent šis „Trakų“ legionierius, per dvejas rungtynes pasižymėjęs du kartus, šiuo metu yra rezultatyviausias šio sezono A lygos žaidėjas.

VIDEO: Mindaugas Čepas: „Tokiomis sąlygomis sunku žaisti futbolą“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius