Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Abejonės išsklaidytos: K.Mbappe savo karjerą tęs Paryžiuje

Oficialu – vienas geriausių planetos futbolininkų Kylianas Mbappe ir toliau rungtyniaus Paryžiaus „Saint-Germain“ klube, praneša užsienio žiniasklaida.
Kylianas Mbappe
Kylianas Mbappe / „Scanpix“ nuotr.

Garsus futbolo žurnalistas Fabrizio Romano informuoja, kad pats 23-ejų prancūzas šeštadienio popietę paskambino Madrido „Real“ prezidentui Florentino Perezui ir jį informavo, kad pasirašys naują sutartį su Paryžiaus klubu.

Naujienų agentūra NP skelbia, kad puolėjas jau netrukus pasirašys naują trejų metų trukmės sutartį.

PSG ekipoje Prancūzijos futbolo supertalentas rungtyniauja nuo 2018 metų. Įdomu tai, kad tai jau antrasis kartas, kuomet K.Mbappe atsisako karališkojo klubo pasiūlymo – prieš penkerius metus dar rungtyniaudamas „Monaco“ klube jis taip pat nusprendė nesukirsti rankomis su „Real“.

Per 218 sužaistų rungtynių PSG klube puolėjas pelnė net 168 įvarčius, šiuo metu sudarydamas vieną pavojingiausių puolamųjų trejetų su Lioneliu Messi ir Neymaru.

Sostinės klubas šiemet užtikrintai laimėjo Prancūzijos futbolo čempionatą „Ligue 1“, tačiau ir vėl nesėkmingai pasirodė UEFA Čempionų lygoje, kurio ketvirtfinalyje nusileido būtent „Real“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius