-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Afrikos futbolo žvaigždę užsipuolė, nes šis neaukoja pinigų: „Darau, ką noriu!“

Emmanuelis Adebayoras stojo ginti savo pozicijos. Jis neaukoja pinigų kovai su koronavirusu savo šalyje ir yra piešiamas neigiamame kontekste, lyginant su kitais afrikiečiais Didier Drogba ar Samueliu Eto'o.
Emmanuelis Abebayoras
Emmanuelis Adebayoras / AFP/„Scanpix“ nuotr.

36-rių E.Adebayoras, kuris rungtyniauja „Olimpia“ komandoje Paragvajuje, sako, kad nenori būti lyginamas su kitais Afrikos futbolininkais vien todėl, jog nepaaukojo pinigų kovai su koronavirusu Toge.

„Esu lyginamas Su Drogba ir Eto'o. Tačiau aš nesu jie, – kritikams atsakė futbolininkas. – Aš esu Emmanuelis Sheyi Adebayoras ir visada darau, ką noriu.

Darau, ką noriu, valgau, ką noriu ir tai yra svarbiausia. Žinoma, bus tokių, kurie mane kritikuos dėl to, kad nesukūriau paramos fondo Lomėje (Togo sostinėje – aut. past.).“

Anksčiau „Manchester City“, Londono „Arsenal“ ir kituose garsiuose klubuose žaidęs puolėjas sako, kad nesirengia keisti savo veiksmų.

Aš esu Emmanuelis Sheyi Adebayoras ir visada darau, ką noriu

„Tiems, kurie skundžiasi, kad neaukoju, galiu dar kartą pasakyti: aš neaukosiu. Tai paprasta. Kai kurie žmonės mano, kad aš atvežiau koronavirusą į Lomę. Nesmagu, tačiau taip yra, tai tokia šalis.

Aš gyvenu savo gyvenimą, aš mėgaujuosi savo gyvenimu. Daug žmonių ateina į mano paskyrą ir klausia, kodėl neaukoju pinigų. Dėl Dievo meilės! Kodėl manęs to klausiate? Aš darau tai, ką man sako širdis, ne tai, ko prašo žmonės.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Emmanuelis Adebayoras
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Emmanuelis Adebayoras

Nekenčiu to. Jei aš turiu 10 tūkstančių savo kišenėje ir kažkas ateina į mano puslapį prašydamas kažką su tais pinigais daryti... Kad ir kas yra tavo kišenėje, gali su tuo daryti, ką nori. Paprasta“, – pyko E.Adebayoras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius