Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agentas: „Garethas Bale'as laimės „Ballon d'Or“ apdovanojimą“

Madrido „Real“ puolėjo Garetho Bale‘o agentas Jonathanas Barnettas sako, kad jo klientas ateityje bus pripažintas geriausiu pasaulio futbolininku.
Garethas Bale'as
Garethas Bale'as / „Scanpix“ nuotr.

Praėjusią vasarą valas į Ispanijos sostinę už rekordinę 100 mln. eurų sumą atvyko iš Londono „Tottenham Hotspur“ ir per pirmąjį sezoną su naujuoju klubu iškovojo UEFA Čempionų lygos bei Ispanijos karaliaus taures. Pats žaidėjas abiejuose finaluose įmušė svarbius įvarčius.

Futbolininko agentas atskleidė, kad G.Bale‘u taip pat domėjosi „Barcelona“, bei pasidalino nuomone, jog Velso rinktinės žvaigždė vieną dieną aplenks Cristiano Ronaldo ir Lionelį Messi rinkimuose dėl auksinio kamuolio apdovanojimo.

„Esu įsitikinęs, kad jis taps geriausiu žaidėju pasaulyje, – J.Barnettas pasakojo AS. – Jis laimės „Ballon d‘Or“. Jam tėra 25-eri metai!“

„Real“ prezidentui sakiau, kad G.Bale‘as yra geresnis už Neymarą ir turi daugiau įtakos rungtynėms. Velse yra mažiau žmonių, negu Brazilijoje, tačiau, manau, jog Garethas yra labiau žinomas bei svarbus.“

J.Barnettas taip pat kalbėjo, kad „Manchester United“ už puolėją buvo pasirengęs sumokėti dar didesnę sumą, bet pats žaidėjas panoro keltis į Ispaniją.

„Tai buvo vienas didžiausių perėjimų. Taip pat, šis sandoris – garbė man, nes žinojau, jog Garethas nuo vaikystės norėjo atstovauti Madrido „Real“. Man pavyko įgyvendinti šią svajonę. Jis galėjo pasirašyti sutartį su „Manchester United“ ar kitomis komandomis, tačiau norėjo keltis į Madridą. Mančesterio ekipos pasiūlymas buvo truputį didesnis negu „Real“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius