Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agentas: Mario Balotelli kainuoja kaip Mona Liza – maždaug pusę milijardo eurų

Anglijos „Manchester City“ klubo puolėjo Mario Balotelli agentas Mino Raiola įsitikinęs, kad nė vienas Italijos klubas negali sau leisti įsigyti šio puolėjo.
Mario Balotelli
Mario Balotelli / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

M.Balotelli iš paskutiniųjų aštuonių mačų į starto sudėtį pateko tik kartą, todėl spaudoje pasirodė pranešimų, kad italas gali palikti Mančesterio ekipą.

„Milan“ klubo prezidentas Silvio Berlusconi patvirtino, kad „Rossoneri“ yra susidomėję šiuo futbolininku, tačiau paties puolėjo agentas greitai paneigė šias kalbas, teigdamas, kad jo klientas yra per brangus italų klubams.

„Joks Italijos klubas negali jo įpirkti ar mokėti jam tokią algą. Balotelli kainuoja tiek, kiek žymusis Monos Lizos paveikslas. O ir pats klubas nenori parduoti šio žaidėjo“, – kalbėjo Mino Raiola.

Įdomu, kad Paryžiaus Luvre eksponuojamas garsusis paveikslas „Mona Lisa“ gali būti vertas mažiausiai pusės milijardo eurų. 

Milano ekipos strategas Masimilliano Allegri taip pat patvirtino, kad žavisi šio futbolininko sugebėjimais ir mano, kad jis puikiai susižaistų su puikią formą demonstruojančiu Stephanu El Shaarawy, kuris šį sezoną įmušė jau 14 įvarčių visuose turnyruose.

„Balotelli yra puikus žaidėjas, kuris pasižymi puikia technika ir fizinėmis savybėmis. Nepaisant to, manau, kad jis iššvaistė kelerius metus savo karjeroje“, – įsitikinęs „Milan“ strategas.

22-ejų metų Italijos rinktinės puolėjas, sužibėjęs 2012-ųjų metų Europos čempionate, „Manchester City“ papildė 2010-aisias metais, kuomet paliko aršiausią „Milan“ ekipos varžovą „Inter“. Šį sezoną, vilkėdamas „City“ marškinėlius M.Balotelli aikštėje pasirodė 17 kartų ir įmušė 3 įvarčius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius