Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Agresyvi kritika: Kanados žurnalistas iškoneveikė „vidutinioką“ L.Messi

Be pergalių pasaulio čempionate žengianti Argentinos rinktinė sulaukia daug pastabų, tačiau turbūt aštriausią kritikos strėlę gavo argentiniečių lyderis ir „Barcelona“ klubo žvaigždė Lionelis Messi, kurį Kanados žurnalistas Sidas Seixeiro tiesioginiame eteryje išvadino vidutinioku ir pareiškė, kad jis negali lygintis į Portugalijos rinktinės vedlį Cristiano Ronaldo.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / „Scanpix“ nuotr.

Šiuo metu Argentinos rinktinė D grupėje rikiuojasi paskutinėje vietoje ir tam, kad turėtų galimybę patekti į kitą pasaulio čempionato etapą, kitą savaitę privalo nugalėti Nigerijos futbolininkus.

Prieš prasidedant čempionatui užsienio žiniasklaidoje pasirodydavo nemažai pranešimų, kuriuose teigiama, neva čempionatą Argentinai laimėti gali ne pati rinktinė, o vienas L.Messi. Tokie pareiškimai pasirodė esą absurdiški Kanados žurnalistui S.Seixeiro, kuris pareiškė, kad pagal tokią logiką L.Messi turi prisiimti atsakomybę ir tuomet, kai Argentinos rinktinė žaidžia tiesiog tragiškai.

Beje, pasak S.Seixeiro, iš tikrųjų iš L.Messi pasaulio čempionate daug tikėtis nereikia, nes kai palieka „Camp Nou“ stadioną, argentinietis tampa visišku vidutinioku.

„Su „Barcelona“ jis laimėjo viską, ką įmanoma laimėti. Geriausi katalonų laikai buvo tada, kai komandoje žaidė L.Messi, Andresas Iniesta, Xavi, Davidas Villa. Kai jų keliai išsiskirdavo tarptautiniuose turnyruose, Iniesta, Xavi, Villa ir kiti „Barcelona“ klubo ispanai tuos turnyrus laimėdavo. 2008-ųjų Europos čempionatas, 2010-ųjų pasaulio čempionatas, 2012-ųjų Europos čempionatas…“

„Tai įrodo, kad be to branduolio likęs L.Messi yra vidutiniokas. Visa tai matėme „Copa America“ turnyruose, pasaulio čempionatuose. Paskutinį kartą jis pasaulio čempionate įvartį pelnė prieš 675-ias minutes… Dėl to, kad Argentinoje nėra Xavi, nėra Iniestos, nėra D.Villa“, – su savotiška agresijos gaidele pastabas dalijo S.Seixeiro.

Negana to, Kanados žurnalistas taip pat pareiškė, kad geriausi pasaulio žaidėjai gali žaisti su bet kuo, o į tą kategoriją, kurioje yra Cristiano Ronaldo, Zinedine’as Zidane’as, brazilų legenda Ronaldo, L.Messi nepatenka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius