Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Airių spauda šlovino savo didvyrį ir bėrė pipirus lietuviams: „Jie atrodė tarsi siektų lygiųjų atrankoje“

Antradienį Dublino „Aviva“ stadione vykusi draugiška akistata tarp lietuvių ir airių buvo režisuojama tarsi pagal Airijos žymiojo novelisto Samuelio Becketto genialią absurdo dramą „Belaukiant Godo“, tačiau 97-ąją minutę Troy'us Parrottas nuostabiu tolimu smūgiu sugalvojo viską pakeisti.

„Parrottas rado Airijos išsigelbėjimo kelią į pergalę“, – trečiadienio rytą savo antraštėje triumfavo „The Irish Times“.

„Pagaliau Troy'us Parrottas tapo tikruoju Troy'umi Parrottu ir tarptautinėse rungtynėse, – džiaugėsi šio leidinio apžvalgininkas Gavinas Cummiskey. – Keturi dėl nuošalių neįskaityti įvarčiai palaikant 30 686 žiūrovams ir galiausiai jaunojo puolėjo taiklus smūgis. Šūvis, kuris dar kartą Sthepenui Kenny leido išvengti rimtų nepatogumų.“

Dvidešimtmetis iš Dublino kilęs puolėjas trečiadienį buvo visų Airijos dienraščių pagrindinė žvaigždė. Antradienio akistatos didvyris priklauso garsiajam Londono „Tottenham Hotspur“, bet yra išnuomotas į „MK Dons“, žaidžiančiame tik trečiajame pagal pajėgumą Anglijos futbolo ešelone.

Mariaus Bagdono nuotr./„The Irish Times“
Mariaus Bagdono nuotr./„The Irish Times“

Nepaisant jauno amžiaus, per dvylika akistatų Airijos rinktinės sudėtyje T.Parrottas jau yra įmušęs tris įvarčius.

„Įmušti tokį vėlyvą pergalingą įvartį „Aviva“ stadione, kuris yre per mylią nuo mano namų – nuostabu“, – po mačo šypsojosi puolėjas.

Visgi, nepaisant pergalės, didelė euforija airių neužvaldė.

„Kai po penkių pridėtų minučių Kenny pradeda skųstis teisėju, kad varžovų vartininkas tempia laiką, supranti, kad tai tikrai nebuvo tas vakaras, apie kurį treneris pasakos savo anūkams“, – vaizdingai airių bėdas trečiadienio vakarą nušvietė „The Irish Time“ apžvalgininkė Mary Hannigan.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius