Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alexas Fergusonas: „Juodasis arkliukas“ Čempionų lygoje – Dortmundo „Borussia“

„Manchester United“ klubo strategas Seras Alexas Fergusonas mato Dortmundo „Borussia“ klubą kaip vieną iš pagrindinių pretendentų iškovoti šio sezono UEFA Čempionų lygos nugalėtojų taurę.
Rungtynių akimirka
„Juodasis arkliukas“ Čempionų lygoje – Dortmundo „Borussia“? / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Dortmundas

Jurgeno Kloppo vadovaujami futbolininkai D grupėje užėmė pirmąją vietą bei savo žaidimu pribloškė vieną iš didžiųjų Europos grandų, Madrido „Real“ klubą, taip pat svariai prisidėjo prie turtingojo „Manchester City“ anktyvo iškritimo iš Senojo žemyno turnyrų.

Pirmosiose aštuntfinalio rungtynėse „Borussia“ išvykoje sužaidė rezultatyviomis lygiosiomis 2 – 2 su Donecko „Shakhtar“ ekipa bei prieš atsakomąsias rungtynes savo žiūrovų akivaizdoje turi puikius šansus žygiuoti į ketvirtfinalį.

„Bundesliga“ čempionate Dortmundo ekipai sekasi ne taip gerai. Praeitą sezoną titulą iškovojusi komanda šį sezoną nuo pirmoje vietoje žengiančių „Bayern“ futbolininkų atsilieka net 15 taškų.

PC/Scanpix nuotr./Alexas Fergusonas
PC/Scanpix nuotr./Alexas Fergusonas

„Manchester United“ klubą treniruojantis Seras Alexas Fergusonas įsitikinęs, kad abu Vokietijos klubai turi gerus šansus Čempionų lygoje žygiuoti iki pabaigos.

„Miucheno „Bayern“ visada turi aukšto lygio bei pasitikėjimo savo jėgomis nestokojančius žaidėjus. Praeitą sezoną jie turėjo iškovoti titulą, šiemet jį sustiprėjo, mat komandą papildė Javi Martinezas ir Mario Mandžukičius. „Bayern“ turi puikius šansus“

„Tačiau turnyro „juodasis arkliukas“ yra Dortmundo „Borussia“. Nemanau, kad šiuo metu jie daugiausiai dėmesio skiria „Bundesliga“ pirmenybėms. Jie susikoncetravę ties Europos turnyru, kuriame jų forma buvo puiki“, – pagyrų vokiečių klubams negailėjo treneris.

Fergusonas taip pat pareiškė, kad jo nenustebino „Milan“ klubo pergalė namuose prieš „Barcelona“ ekipą: „Per keletą pastarųjų sezonų Milano komanda kelis kartus susitiko su katalonais, tačiau nei karto nebuvo sutriuškinti. Visos dvikovos būdavo lygios“

„Žiūriu į „Milan“ sudėtį ir matau, kad dabar jie turi daug jaunų futbolininkų. Jie, kaip ir dvi Ispanijos komandos, prisideda prie favoritų laimėti Čempionų lygą. Mes irgi tokiais tapsime, jeigu perlipsime „Real“ barjerą“, – kalbėjo škotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius