-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Alexas Fergusonas po pergalės prieš „Chelsea“: Turėjome du žaidimo variantus, laimė, pasirinkau teisingą

„Manchester United“ klubo strategas seras Alexas Fergusonas po pergalės Čempionų lygos atsakomosiose ketvirtfinalio rungtynėse prieš Londono „Chelsea“ rezultatu 2:1 ir patekimo į pusfinalį savo ekipoje išskyrė veteraną Ryaną Giggsą.
„Manchester United“ treneris Alexas Fergusonas
„Manchester United“ treneris Alexas Fergusonas / „Scanpix“ nuotr.

„Visa komanda sužaidė labai gerai. Buvo sunkios rungtynės. Didžiąją rungtynių dalį mes gerai rungtyniavome, tą patį galima pasakyti ir apie „Chelsea“. Mes turėjome du žaidimo variantus, visa laimė, kad aš pasirinkau teisingą. Šiam pasirinktam variantui buvo kita alternatyva, kuomet Ji-Sung Parkas turėjo rungtyniauti Wayne‘o Rooney pozicijoje, o pats Wayne‘as būtų žaidęs puolimo smaigalyje vietoje Javiero Hernandezo. Čia mums pasisekė, nes Javieras Hernandezas pelnė pirmąjį įvartį“.

„Ne pirmą kartą mes galime pasakyti: Ryanas Giggsas – unikalus žmogus ir žaidėjas. Jis atliko rezultatyvų perdavimą pirmosiose rungtynėse bei šiandien. Jo indėlis į bendrą darbą, jo patirtis ir išradingumas tapo lemiamu veiksniu rungtynėse. Jam pasisekė su fiziniais duomenimis, jis neturi ir niekada neturėjo viršsvorio. Jis visada formoje, jis turi save prižiūrėti ir tai daro. Norint rungtyniauti iki 37 metų reikia daug ką paaukoti“, – sakė „Manchester United“ treneris.

„Manau, kad didžiąją rungtynių dalį Rooney sužaidė gerai. Jam patinka žaisti šioje pozicijoje, ji jam suteikia laisvės pasireikšti. Būtent to ir reikia rungtyniaujant šioje pozicijoje“.

„Aš stebėsiu trečiadienio ketvirtfinalio susitikimą tarp „Inter“ ir „Schalke 04“ klubų. „Schalke 04“ turi patekti į pusfinalį, tačiau nuo to rungtynės nebus mažiau įdomios. Nors niekada negali iš anksto žinoti, kas gali nutikti. Futbolas – keistas dalykas. Bet „Schalke 04“ turi būti pusfinalyje“, – po rungtynių kalbėjo Fergusonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius