Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Alexis: „Gerardo Martino išmokė mane pasitikėti savo jėgomis“

Tikrą renesansą išgyvenantis Čilės futbolininkas Alexis Sanchezas interviu žurnalistams teigė, kad svarbiausia jo atgimimo priežastis – naujasis „Barcelona“ treneris Gerardo Martino.
Alexis Sanchezas
Alexis Sanchezas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

2013-ieji buvo sėkmingi puolėjui, o ypač ryškiai jis sužibo antrojoje metų pusėje, kuomet prie Katalonijos komandos vairo stojo buvęs Paragvajaus rinktinės ir „Newell's Old Boys“ strategas.
 
Ispanijos nacionalinės pirmenybės dar nė neįpusėjo, o „Barcos“ legionierius iš Čilės jau spėjo pelnyti 11 įvarčių, t.y., tiek, kiek jis buvo pelnęs pirmajame savo sezone Barselonoje, ir trimis daugiau, nei įmušė blankiai sužaistame 2011-2012 metų sezone.
 
Tiesa, praėjusių metų gruodis futbolininkui buvo „sausas“, tačiau 2014-uosius Alexis pradėjo įspūdingai – trimis įvarčiais į „Elche“ vartus.
 
Tai pirmasis jo „hat-trickas“ atstovaujant „Barcelona“ ekipai ir tik trečiasis toks pasiekimas per visą jo klubinę karjerą.
 
Po tris kartus varžovų vartininkus A. Sanchezas buvo nuginklavęs žaisdamas „Cobreloa“ ir „Colo-Colo“ ekipose. Tiesa, Italijoje žaisdamas „Udinese“ komandoje A. Sanchezas yra pelnęs „pokerį“ – keturis įvarčius.
 
„Aš manau, kad mano žaidimo gerėjimas yra tiesiogiai susijęs su Gerardo Martino. Treneris suteikė man pasitikėjimo, išmokė neabejoti savo jėgomis. Visi žaidėjai stengiasi pateisinti stratego lūkesčius. Jei tai pavyksta, futbolininkai įgauna milžinišką postūmį. Atkakliai treniravausi, atidžiai klausiausi, ką man patarė specialistai, ir pasistengiau įgyvendinti tai aikštėje. Smagu, kad tai vyksta sėkmingai“, – po mačo su „Elche“ džiaugsmo neslėpė Alexis.
 
Tris įvarčius pelniusį čilietį gyrė ir pats „Barcelona“ treneris: „Abu puolėjai – ir Alexis, ir Pedro – sužaidė fantastiškas rungtynes. Esu labai patenkintas tokiu jų pasirodymu. Visa komanda aikštėje judėjo labai gerai, tačiau aš manau, kad mano auklėtiniai gali ir moka rungtyniauti dar geriau“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje