Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Algimantas Liubinskas: „Trakai“ eis į antrą etapą, „Kruoja“ neis. „Atlantas“ turi šansų“

Ketvirtadienį šio sezono UEFA Europos lygos atranką pradeda šalies vicečempionai Pakruojo „Kruojos“, bronziniai prizininkai Klaipėdos „Atlanto“ bei ketvirtą vietą A lygoje užėmę „Trakų“ futbolininkai. Pastarųjų galimybes patekti į antrąjį atrankos etapą specialistai vertina geriausiai. Trakiškių laukia Farerų salų HB „Torshavn“ klubas.
Algimantas Liubinskas
Algimantas Liubinskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Burtai, aišku, kad palankiausi „Trakams“. Tačiau reiktų atkreipti dėmesį į du dalykus: visų pirma, į jokiais būdais negalimą atsipalaidavimą bei Farerų salose – į maistą, kuris gali suvaidinti ne paskutinį vaidmenį. Bet neabejoju, kad „Trakai“ žengs į antrąjį etapą“, – dėstė buvęs nacionalinės rinktinės vyriausiasis treneris Algimantas Liubinskas. Jam pritarė ir patirties žaidžiant su HB „Torshavn“ turintis puolėjas Andrius Velička.

„Tokioms komandoms svarbiausia įmušti greitą įvartį ir viskas. Tada būna žymiai lengviau. Manau, kad „Trakai“ fareriečius tiesiog privalo įveikti. Tai yra svarbu visam Lietuvos futbolui. Jei mes pradėsim neįveikti tokių komandų, tai ką tada įveikti?“, – „Trakų“ oficialiai svetainei sakė šiuo metu Kauno „Spyriui“ atstovaujantis puolėjas.

Daugelis lietuvių taip pat neabejoja „Trakų“ galimybėmis žengti į antrąjį etapą.

„Kol kas didžiausi srautai pinigų yra už „Trakus“ bei prieš „Kruoją“. Kursas už Pakruojo komandą padidėjo jau du kartus (iki dvylikos)“, – lažybų subtilybes dėstė „TOP sport“ vadovas Gintaras Staniulis. Priminsime, jog „Kruojai“ teks kautis su Balstogės „Jagiellonia“ ekipa.

„Kalbant apie „Atlanto“ ir bulgarų „Beroe“ porą, tai mūsų klientai labiau tiki bulgarais. Tiesa, nežymiai. Manau, kad žmones slegia tai, kad apie bulgarų klubą jie turi per mažai informacijos“, – pasakojo lažybų bendrovės direktorius.

A.Liubinskas: Panaši situacija ir su „Kruoja“. Nors nelabai tikiu šios komandos galimybėmis, tačiau jų pliusas tas, kad Lenkijoje čempionatas dar neprasidėjęs.

A.Liubinskas taip pat prisipažino, kad neturi daug žinių apie „Atlanto“ varžovą, tačiau išskyrė vieną teigiamą dalyką:

„Bulgarijoje čempionatas jau baigėsi, o tokiais atvejais žaidėjai būna pernelyg išsikrovę. Nemanau, kad Bulgarijos pirmenybės yra silpnesnės, nei mūsiškių, tačiau nemanau, kad ir labai stipresnės. Klaipėdiečiai turi šansų.

Panaši situacija ir su „Kruoja“. Nors nelabai tikiu šios komandos galimybėmis, tačiau jų pliusas tas, kad Lenkijoje čempionatas dar neprasidėjęs“, – dėstė A.Liubinskas.

A.Veličkos nuomonė beveik sutampa su A.Liubinsko, nors buvęs Lietuvos rinktinės puolėjas nėra toks kategoriškas.

„Kalbant banaliai, prieš prasidedant rungtynėms visi turi šansų. Aišku, „Kruojai“ bus beprotiškai sunku, o „Atlantui“... Sunku pasakyti, kokio lygio ta bulgarų komanda. Kažkada Turkijoje mačiau „Ludogorec“ klubą, tai jis yra labai stiprus. Tačiau nemanau, kad Bulgarijoje yra daugiau tokio lygio komandų, kaip minėtas „Ludogorec“, – sakė A.Velička.

Rungtynės „Kruoja“ – „Jagiellonia“ Šiauliuose prasidės 18 valandą; „Atlantas“ – „Beroe“ Klaipėdoje 19 valandą; „Trakai“ – HB „Torshavn“ Kaune 20 valandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius