Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alytaus „Dainava“ Drausmės komisijos lieptame peržaisti mače ir vėl įveikė „Nevėžį“ bei žais Lietuvos futbolo federacijos taurės turnyro ketvirtfinalyje

Trečiadienį pakartotinėse 2013-2014 metų sezono Lietuvos futbolo federacijos (LFF) „Druskininkų Hermio“ taurės turnyro aštuntfinalio rungtynėse Alytaus „Dainavos“ vienuolikė svečiuose 5:4 (3:1) įveikė I lygoje žaidžiantį Kėdainių „Nevėžį“ ir pateko į aštuntfinalį.
Alytaus „Dainava“
Alytaus „Dainava“ / LFF nuotr.

Po du įvarčius nugalėtojams pelnė Lukas Sendžikas (13 ir 24 min.) bei Darius Cibulskas (40 ir 85 min.), po vieną – Kęstutis Balčiūnas (81 min.).

Šeimininkų gretose du sykius pasižymėjo Rimvydas Lipnevičius (71 ir 72 min.), po kartą – Evaldas Kugys (19 min. iš 11 m baudinio) ir Eisvinas Utyra (66 min.).

LFF Drausmės komisijos sprendimu tai buvo pakartotinės šių komandų aštuntfinalio rungtynės, nes po pirmojo susitikimo, kurį 2:1 laimėjo „Dainava“ abi vienuolikės pateikė protestus.

Taurės turnyro ketvirtfinalyje „Dainavos“ futbolininkai žais su Gargždų „Bangos“ komanda.

Kituose ketvirtfinalio mačuose taurės savininkas ir šalies pirmenybių ( A lyga) lyderis Vilniaus VMFD „Žalgiris“ susitiks su Pakruojo „Kruojos“ komanda, taip šalies futbolo elite rungtyniaujantis „Šiaulių“ klubas dėl kelialapio į pusfinalį kovos su I lygos lyderiu „Klaipėdos Granitu“, o ketvirtąją ketvirtfinalio porą sudarys I lygos Trakų „Trakų“ klubas ir II lygoje Pietų zonoje rungtyniaujantys Vilniaus MRU futbolininkai.

Ketvirtfinalio etapo rungtynės – namuose bei svečiuose – bus žaidžiamos spalio 22-23 ir lapkričio 5-6 dienomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius