Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrijus Ševčenka svarsto apie sugrįžimą – Indonezijos klubas ukrainiečiui siūlo 100 tūkst. dolerių už mačą

Legendinis Ukrainos futbolininkas, UEFA Čempionų lygos laimėtojas, Andrijus Ševčenka svarsto apie sugrįžimą į futbolo aikštę.
Andrijus Ševčenka
Andrijus Ševčenka / AFP/„Scanpix“ nuotr.

36-erių metų buvęs Londono „Chelsea“ ir „Milan“ puolėjas sportbačius ant vinies pakabino po pernai vasarą vykusio Europos futbolo čempionato, kuriame A.Ševčenka buvo Ukrainos rinktinės kapitonas.

Indonezijos aukščiausioje futbolo lygoje rungtyniaujantis „Mitra Kukar“ klubas ukrainiečiui siūlo 100 tūkst. eurų atlygį už kiekvieną sužaistą mačą, praneša soccernet.epsn.go.com.

Kad klubas domisi A.Ševčenkos paslaugomis neslepia ir „Mitra Kukar“ vadybininkas Roni Fauzanas.

„Mes vis dar deramės dėl galimos sutarties detalių, ypač finansinių klausimų. Andrejus neslepia, kad jie yra nieko prieš sužaisti keletą mačų mūsų komandoje, tačiau deramės dėl jų skaičiaus. Mes norėtume, kad Ševa žaistų bent dešimtyje rungtynių, jo noras – penki mačai. Be to, mes vis dar turime su klubo vadovais aptarti, kiek pinigų galėtume tam skirti“, – pasakojo R.Fauzanas.

„Mitra Kukar“ klubas daugiausia remiasi vietiniais žaidėjais, o klube yra tik 4 legionieriai – po du australus ir argentiniečius.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius