Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andresas Iniesta apibūdino, koks turėtų būti tobulas futbolininkas

Geriausiu Europoje žaidžiančiu futbolininku neseniai pripažintas „Barcelona“ ir Ispanijos rinktinės saugas Andresas Iniesta apibūdino, koks, jo manymu, turėtų būti tobulas futbolininkas.
Andresas Iniesta
Andresas Iniesta / AFP/„Scanpix“ nuotr.

28-erių metų futbolininkas mano, kad tobulas futbolininkas turėtų pasižymėti Madrido „Real“ lyderio Cristiano Ronaldo, Madrido „Atletic“ puolėjo Radamelio Falcao ir kelių „Barcelona“ klubo futbolininkų sąvybėmis.

„Koks turėtų būti tobulas futbolininkas? R.Falcao sugebėjimai ore, Carleso Puyolio asmenybė, Xavi dešinė koja, Lionelio Messi talentas ir kairė koja, Sergio Busquetso taktinis išmanymas ir Cristiano Ronaldo įvarčių uoslė“, – tokiomis sąvybėmis, anot A.Iniesta, turėtų pasižymėti tobulas futbolininkas.

To paties interviu metu saugas nepamiršo pagirti argentiniečio L.Messi, teigdamas, kad 25-erių puolėjas yra nuostabus futbolininkas, tačiau vis dar tobulėja.

„Kartu su Lioneliu žaidžiau jau gana ilgą laiką ir galiu nuoširdžiai pasakyti, man nėra tekę matyti tokio futbolininko kaip jis. Kiekvienose rungtynėse, kiekvieną dieną, kiekvienais metais jis darosi tik geresnis. Lionelis vis dar yra labai jaunas ir prieš akis turi ilgą karjerą, Jaučiu didžiulę privilegija, kad galiu žaisti vienoje komandoje su tokiu futbolininku“, – kalbėjo A.Iniesta.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius