Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrijus Ševčenka papildė Ukrainos rinktinės trenerių štabą

Ryškiausia Ukrainos futbolo žvaigždė Andrijus Ševčenka padės savo šalies nacionalinei rinktinei per vasarą Prancūzijoje vyksiantį Europos čempionatą. Ukrainos žiniasklaida skelbia, kas buvęs „Milan“ ir Londono „Chelsea“ puolėjas prisijungs prie šios šalies rinktinės trenerių štabo.
Andrijus Ševčenka
Andrijus Ševčenka / „Scanpix“ nuotr.

39-erių metų ukrainietis per savo karjerą yra pelnęs 48 įvarčius nacionalinėje rinktinėje ir šis pasiekimas yra geriausias šalies futbolo istorijoje.

A.Ševčenka dirbs vyriausiojo trenerio Michailo Fomenkos asistentu ir šiose pareigose pakeis kitą šios šalies futbolo legendą Aleksandrą Zavarovą.

Įdomu, kad prieš trejus metus A.Ševčenkai buvo siūlomos nacionalinės rinktinės vyriausiojo trenerio pareigos, tačiau dėl patirties trūkumo jis šios galimybės atsisakė ir komandos vairas buvo patikėtas M.Fomenkai.

A.Ševčenka neseniai baigė dviejų metų kursus ir įgijo UEFA trenerio licenciją.

„Per savo karjerą dirbau su puikiais treneriais – Valerijumi Lobanovskiu, Carlo Ancelotti ir Jose Mourinho, tad jie man suteikė daugybę patirties. Treniruočių kursai padėjo geriau perteikti savo idėjas ir suformuoti mano norimo futbolo viziją“, – teigė A.Ševčenka.

Europos čempionate Ukraina žais C grupėje kartu su Vokietijos, Lenkijos bei Šiaurės Airijos rinktinėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius