Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Andro Švrljuga: „Glazgo „Celtic“ – prizas už tai, ką nuveikėme“

Marijampolės „Sūduvos“ gynėjas Andro Švrljuga tikisi, kad į UEFA Europos lygos atrankos atkrintamojo etapo rungtynes su Glazgo „Celtic“ rugpjūčio 23-ąją pagaliau susirinks pilnas Marijampolės „Arvi“ stadionas.
Andro Švrljuga
Andro Švrljuga / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Tikiuosi, tribūnos bus pilnos. Noriu, kad atvyktų visi marijampoliečiai. Ne tik marijampoliečiai, bet žmonės iš visos Lietuvos. Nesvarbu, ar sergate už „Sūduvą“, „Žalgirį“, „Trakus“, „Palangą“ ar „Jonavą“.

Atvykite palaikyti Lietuvos komandą, nes tai yra gerai visai šaliai, visai Lietuvai, – kalbėjo kroatas. – Aišku, noriu padėkoti visiems aistruoliams, kurie ir iki šiol mus palaikė. Mes matome juos, girdime, mums tai turi reikšmę. Būtų puiku visus pamatyti per rungtynes su „Celtic“.

Atvykite palaikyti Lietuvos komandą, nes tai yra gerai visai šaliai, visai Lietuvai

Būtent aistruolių palaikymas, pasak visos komandos, labai padėjo atrankos trečiajame etape įveikti Jūrmalos „Spartaks“, nors „Sūduva“ savo žaidimu nesidžiaugia.

„Rungtynės su „Spartaks“ buvo labai sunkios. Aišku, mes tikėjomės po pirmųjų rungtynių, kad bus sunku. Jiems reikėjo įvarčio, žinojome, kad jie puls. Pirmosios 20 min. buvo labai svarbios, tačiau mums jos nebuvo geros, neprisitaikėme prie situacijos, – pripažino A. Švrljuga. – Vėliau viskas buvo daug geriau, turėjome galimybių įmušti, o jie – ne.

Tai buvo labai sunkios rungtynės, visi vaikinai kovojo iki paskutinės akimirkos ir pasiekė kitą etapą. Manau, visi turi būti laimingi. Per dvejas rungtynes parodėme, kad esame geresnė komanda, įmušėme įvartį, o jie – ne. Nesvarbu, laimėjome mes ar pralaimėjome, svarbiausia, kad žengėme į kitą etapą. Po 1, 2, 3 savaičių, mėnesio, metų kam bus įdomu kaip mes žaidėme su „Spartaks“? Visi žinos tik rezultatą. Išlieka rezultatas, o ne tai, kaip jį pasiekei. Visa kita pasimirš.“

Po 1, 2, 3 savaičių, mėnesio, metų kam bus įdomu kaip mes žaidėme su „Spartaks“? Visi žinos tik rezultatą

Jei žaidimas su „Spartaks“ pasimirš, tai rungtynės su „Celtic“ daug kam išliks atmintyje labai ilgai. Taip pat ir futbolininkams.

„Tai yra svajonė visiems futbolininkams, kurie taip dažnai nesusitinka su didelių klubų komandomis. Mums tai bus kaip prizas už tai, ką nuveikėme šiemet ir pernai. „Celtic“, „Celtic Park“ stadionas, tai yra neįtikėtina. Dėl to žaidžiame futbolą“, – džiaugėsi A. Švrljuga.

Kol kas aistruoliai, lyg pagal „Sūduvos“ gynėjo rekomendaciją, gausiai įsigyja bilietus į rungtynes su „Celtic“. Per dvi dienas, kai bilietus gali įsigyti visi norintys, buvo užimta didžioji dalis Marijampolės „Arvi“ futbolo arenos pagrindinės tribūnos.

Bilietai į rungtynes kainuoja 8-15 eurų, tačiau brangiausių – kainuojančių 15 eurų – pirmadienio vakarą buvo likę mažiau nei 50.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius