Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anglijoje – „Manchester United“ ir „Liverpool“ mūšis

Šį savaitgalį Anglijoje vyks „Premier“ lygos čempionato penktojo turo mačai. Svarbiausios rungtynės bus žaidžiamos šeštadienį – „Old Trafford“ stadione santykius aiškinsis „Manchester United“ ir „Liverpool“ klubai.
Philippe Coutinho
Philippe Coutinho / „Scanpix“ nuotr.

Dvikovą nuo 19.25 val. tiesiogiai transliuos „Viasat Sport Baltic“. Šis kanalas 17.30 val. parodys ir „Watford“ bei „Swansea City“ akistatą.

Ir „Manchester United“, ir „Liverpool“ turi po 7 taškus ir užima atitinkamai 5 ir 7 vietas. „Raudonieji velniai“ iš pastarųjų septynerių „Premier“ lygos tarpusavio rungtynių su Liverpulio komanda laimėjo penkerias.

Pastaruoju metu „raudonųjų velnių“ stovykloje įvyko konfliktas. Dalis futbolininkų, nepatenkintų vyriausiojo trenerio Louiso Van Gaalo darbo metodais, apie tai į akis išrėžė pačiam strategui.

Per pastaruosius du „Premier“ lygos mačus abi komandos sugraibė tik po tašką – „raudonieji velniai“ namie sužaidė lygiosiomis 0:0 su „Newcastle United“ ir svečiuose 1:2 nusileido „Swansea City“ futbolininkams. Tuo tarpu „Liverpool“ praėjusiame ture savo aikštėje sensacingai net 0:3 turėjo pripažinti Londono „West Ham United“ pranašumą.

Šeštadienį Mančesterio komandoje gali debiutuoti naujasis pirkinys Anthony Martialis. Be to, laukiama vartininko Davido De Geos sugrįžimo. Jis pratęsė kontraktą su klubu.

Lietuvos futbolo gerbėjai nekantriai laukia mūsų šalies rinktinės vartininko Giedriaus Arlauskio debiuto elitinėje Anglijos lygoje. Pirmenybių debiutantas „Watford“ per keturis mačus patyrė tik vieną pralaimėjimą, bet dar nepatyrė pergalės skonio.

Čempionatą įspūdingai pradėjo „Swansea City“ futbolininkai. Jie ne tik palaužė L. Van Gaalo auklėtinius, bet ir atėmė du taškus iš čempiono titulą ginančio Londono „Chelsea“ klubo. Velso ekipa kol kas nesuklupo nė karto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius