Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anglijoje neįsitvirtinęs Simonas Stankevičius Lietuvos A lygai nesako „Ne“

Nors Simonui Stankevičiui dar tik 20 metų, tačiau jis jau yra sužaidęs aštuonis mačus nacionalinėje rinktinėje, o legionieriaus karjerą Anglijoje pradėjo daugiau nei prieš ketverius metus. Lietuvis šiuo metu priklauso „Premier“ lygos išsišokėliams „Leicester City“, o šiais metais tikisi pagaliau įsitvirtinti ir vyrų futbole. 
Rossas Barkley ir Simonas Stankevičius
Rossas Barkley ir Simonas Stankevičius / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

„Mano pagrindinis tikslas yra pradėti žaisti vyrų futbole. Per šį transferų langą bus pokyčių, kuriuos pamatysite laikui bėgant“, – duodamas interviu Eurofootball.lt portalui apie savo ateitį kalbėjo Lietuvos rinktinės puolėjas.

Pastaruoju metu šalies futbolo padangėje buvo pasirodę informacijos, kad S.Stankevičius artimiausiu metu gali papildyti šalies čempiono Vilniaus „Žalgirio“ klubą.

„Aš neturiu nusibrėžęs jokių kartelių, mano tikslas dabar yra pradėti žaisti už vyrus“, – šios informacijos nepaneigė futbolininkas.

S.Stankevičius teigiamai įvertino ir naująjį Lietuvos nacionalinės rinktinės vyriausiąjį trenerį Edgarą Jankauską.

„Esu patenkintas, kad rinktinės treneriu buvo išrinktas Edgaras Jankauskas. Manau, kad jis puikus pavyzdys kiekvienam žaidėjui. Man asmeniškai tikrai būtų garbė dirbti su tokiu treneriu. Kaip puolėjui, man būtų labai įdomu ir aktualu išgirsti jo patarimus bei nuomonę“, – teigė puolėjas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius