-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Anglijoje – žūtbūtinis Londono derbis

Londono „Tottenham Hotspur“ – prieš „Arsenal“. Šie klubai ketvirtadienį žais itin svarbias Anglijos „Premier“ lygos rungtynes. Abi Londono komandos kovoja dėl ketvirtosios vietos ir kelialapio į kito sezono UEFA Čempionų lygą.
Harry Kane'as
Harry Kane'as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šiuo metu geresnėje padėtyje yra „Arsenal“. Šis klubas per 35 rungtynes surinko 66 taškus ir rikiuojasi ketvirtas. Penktojoje pozicijoje esančio „Tottenham Hotspur“ sąskaitoje – 62 taškai. Pergalė jiems būtina. „Arsenal“ ekipai net ir lygiosios beveik garantuotų bent jau ketvirtąją vietą šiame sezone.

„Arsenal“ dabar iškovojo keturias pergales iš eilės, o „Tottenham“ klupinėja. Ši komanda iš paskutinių keturių mačų laimėjo tik vieną. Pirmojo rato akistatoje 3:1 triumfavo „Arsenal“. Per visą lygos istoriją tarpusavio dvikovose 22:14 pirmauja „Arsenal“. 23 rungtynės baigėsi lygiosiomis. Tiesa, „Arsenal“ varžovų aikštėje „Premier“ lygoje laimėjo labai seniai – 2014-ųjų kovą (1:0).

Šį sezoną trečia žengianti Londono „Chelsea“ turi 67 taškus. „Chelsea“ dar gali iškristi iš pirmojo ketverto, jei prastai pasirodys likusiose trejose rungtynėse. Londono ekipa trečiadienį svečiuose išmėgins jėgas su „Leeds United“, kuris rikiuojasi 18-tas ir gali iškristi iš elitinės lygos.

Labai arti čempiono titulo atsidūrė „Manchester City“, kuris sukaupė 86 taškus per 35 mačus. „Liverpool“ surinko tiek pat , bet jau žaidė 36 dvikovas. „Liverpool“ antradienį svečiuose 2:1 nugalėjo Birmingemo „Aston Villa“ komandą.

„Manchester City“ trečiadienį išvykoje išbandys jėgas su „Wolverhampton Wanderers“, kuris stovi ant aštuntojo turnyro lentelės laiptelio – 50 taškų po 35 mačų. Mančesterio klubas laimėjo penkerias rungtynes paeiliui. Jose „City“ futbolininkai pelnė net 17 įvarčių, o praleido vos vieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius