Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anglijos rinktinės treneris paaiškės tik likus mėnesiui iki Europos futbolo čempionato

Anglijos futbolo asociacija (FA) nesijaudina, kad šalies rinktinė vis dar yra be vyriausiojo trenerio. Paskirti strategą, kuris dirbs birželio 8 dieną Lenkijoje ir Ukrainoje startuosiančiame Europos futbolo čempionate, žadama tik pasibaigus klubų sezonui – gegužės viduryje.
Harry Redknappas
Harry Redknappas / PC/Scanpix nuotr.

Iš posto praėjusį mėnesį netikėtai pasitraukė Fabio Capello, o 2:3 pralaimėtose draugiškose rungtynėse su Nyderlandais rinktinei laikinai vadovavo jaunimo komandos treneris Stuartas Pearce'as.

Aiškiu favoritu perimti Anglijos rinktinės vairą laikomas Londono „Tottenham“ vadovaujantis Harry Redknappas, tačiau jo nenorima trukdyti, mat sezonas artėja prie svarbiausios fazės.

„Turime sąrašą, bet daugelis specialistų šiuo metu yra įdarbinti, o mes nenorime jiems trukdyti, – sakė FA generalinis sekretorius Alexas Horne'as. – Neketiname skubėti, tad nieko nesitikime iki sezono pabaigos.“

Neatmestinas variantas, kad birželio mėnesį Europos čempionate Anglijos rinktinę treniruotų S.Pearce'as, o vėliau būtų pasirašyta ilgalaikė sutartis su nauju treneriu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius