Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

10 kilogramų ištirpdęs Antonio Cassano siekia vietos Italijos rinktinėje

Žaisti pasaulio futbolo čempionate yra kiekvieno futbolininko svajonė. Dėl vietos Italijos rinktinėje ir pasirodymo šiais metais Brazilijoje vyksiančiame pasaulio čempionate kovojantis Antonio Cassano atsikratė 10 kilogramų.
Antonio Cassano
Antonio Cassano / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Parma“ klubo puolėjas tiki, kad nusipelnė vietos šalies rinktinėje po to, kai valgydamas mažiau fokačios (focaccia, specialiai kepta itališka duona), atsikratė net 10 kilogramų. Sekmadienį 31-erių futbolininkas savo gerą formą įrodė pelnydamas dublį rungtynėse su „Milan“ klubu, kuriame pats anksčiau žaidė.

„Daugiau nieko negaliu padaryti. Kad sulaukčiau kvietimo į rinktinę, numečiau 10 kilogramų. Laikausi dietos ir fokačia valgau tik kartą per savaitę. Nežinau, ar turiu šansų, bet aš darau viską, kad treneris Cesare Prandelli mane pakviestų atstovauti Italijai“ – po pergalingų rungtynių teigė A.Cassano.

Futbolininkas dalyvavo 2012 metų Europos futbolo čempionate, tačiau nuo to laiko nei karto nebuvo pakviestas į rinktinę. Šį sezoną „Serie A“ čempionate puolėjas jau įmušė 11 įvarčių ir tikisi atkreipti Italijos rinktinės trenerio dėmesį.

10 įvarčių per 35 rungtynes rinktinėje pelnęs A.Casaano niekada nežaidė pasaulio čempionate: „Niekada nežaidžiau pasaulio čempionate, bet to vis dar siekiu. Būčiau laimingiausias žmogus žemėje, jeigu man tai pavyktų padaryti.“

Italijos futbolininkas yra žaidęs tokiuose klubuose kaip „Milan“, „Juventus“ ir Madrido „Real“.



 

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius