-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antonio Conte dar metams lieka „Juventus“ klube

Po ilgai trukusių spekuliacijų apie Antonio Contes ateitį, „Juventus“ klubas pranešė apie trenerio sprendimą mažiausiai dar sezonui pasilikti Turine. Italų klubo sirgalius džiugios žinios pasiekė vėlyvą pirmadienio vakarą per oficialią klubo „Twitter“ paskyrą, kurioje rašoma: „2014/15: treneris Antonio Conte”.
Antonio Conte
Antonio Conte

Iki pasirodant pranešimui, Italijos dienraščiai vieną po kitos rezgė sąmokslo teorijas apie galutinį stratego sprendimą ir rikiavo galimus kandidatus užimti jo vietą.

Tam peno davė pats A.Conte iki paskutinės minutės neatsakinėdavęs į žurnalistų klausimų apie savo ateitį „Juventus“ klube. Italų ekipos sirgaliai prieš paskutiniasias sezono rungtynes su „Cagliari“ būriavosi prie viešbutyje apsistojusio stratego apartamentų ir prašė nepalikti klubo. Rungtynių bei apdovanojimų ceremonijos metu A.Contei taip pat netrūko palaikymo ir raginimų tęsti pradėtą darbą Turine.

2011 metais prie „Juventus“ vairo stojęs buvęs komandos kapitonas bei klubo legenda laimėjo tris Italijos čempionatus iš eilės ir pagerino krūvą rekordų. Jų tarpe išsiskiria du – pirmąjame sezone A.Contes komanda nepatyrė nė vieno pralaimėjimo, o šiemet italams pavyko „Serie A“ pirmenybėse surinkti net 102 taškus ir pagerinti Europos rekordą.

Stratego sutartis su „Juventus“ galioja iki 2015-ųjų vasaros. Lieka neaišku, ar A.Conte sutiks pasirašyti naują sutartį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius