Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Antrose kontrolinėse rungtynėse „Arsenal“ ir vėl sutriuškino savo varžovus

Londono „Arsenal“ futbolo klubas tęsia savo ikisezoninį draugiškų mačų ciklą Azijoje. Trečiadienį „Gunneriai“ Vietname susitiko su šios šalies nacionaline rinktine ir šventė triuškinančią pergalę 7:1 (3:0).
Olivier Giroud
Olivier Giroud / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Londono klubas rungtynes pradėjo įmušdamas įvartį 5-ąją minutę – pasižymėjo prancūzas Olivier Giroud. Nors per pirmą kėlinį buvo skurta ir daugiau progų, tačiau ilgą laiką pasižymėti nepavyko.

Tylą nutraukė tas pats O.Giroud, dukart, 40-ąją ir 43-iąją, minutėmis po Alexo Oxlade'o Chamberlaino perdavimų pelnęs įvarčius.

Kaip įprasta draugiškiems mačams, abi komandos antrajame kėlinyje žaidė beveik visiškai kitų sudėčių, o įvarčiai netrukus pasipylė kaip iš gausybės rago.

46-ąją min. įvartį įmušė ir pats A.O.Chamberlainas, o 57 ir 59 min. du sykius iš eilės pasižymėjo Chuba Akpomas. 74-ąją min. septintąjį įvartį įmušė Ignasi Miquelis, o po keturių minučių paguodos įvartį pelnė ir vietnamietis Tranas Manhas Dungas.

Mačo pabaigoje šeimininkų vartininkas Tranas Bu'u Ngocas gavo raudoną kortelę.

Prieš tris dienas Londono klubo futbolininkai Indonezijoje 7:0 sumušė šalies „Žvaigždžių komandą“. Kitas draugiškas rungtynes „Arsenal“ žais liepos 22 dieną Japonijoje su „Nagoya Grampus“ komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius