Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ar Anglijos komandos šį sezoną apgins iškovotus UEFA lygų trofėjus?

Laukimas pagaliau baigėsi, šiandien 32 stipriausios komandos pradeda kovas dėl Europos klubinio futbolo karūnos. UEFA Čempionų lygos grupių etapas prasideda rugsėjo 17-18 d. Ar Jurgenas Kloppas apgins savo titulą, ar pagaliau Pep Guardiola džiaugsis trofėjumi?
Čempionų lygos finalas
Čempionų lygos finalas / „Scanpix“ nuotr.

Šiemet futbolo milžinų susirėmimai įvyks pirmame ture grupių etape, kuriame Paryžiaus „Saint-Germain“ (PSG) priims Madrido „Real“, „Barcelona“ kovos su Dortmundo „Borussia“, o Madrido „Atlético“ išbandys jėgas su Turino „Juventus“.

Pasak daugumos futbolo ekspertų, ir šį sezoną pagrindiniai pretendentai į čempiono karūną yra būrys klubų – „Liverpool“, „Manchester City“, „Barcelona“, PSG, „Juventus“, „Bayern“. Kaip ir pernai negalima atmesti staigmenų galimybės. Praėjusį sezoną į finalą kiek netikėtai pateko „Tottenham Hotspur“.

Į kitą etapą, aštuntfinalį, pateks po dvi geriausias kiekvienos grupės ekipas. Labiausiai intriguojanti yra F grupė, kurioje kovos trys Europos milžinai – „Barcelona“, Milano „Inter“ ir Dortmundo „Borussia“.

A grupėje atsidūrė Europos grandai – Madrido „Real“ ir Paryžiaus „Saint-Germain“ (PSG).

Turino „Juventus“ su Cristiano Ronaldo priešakyje žais D grupėje, o jų varžovai bus Madrido „Atletico“, Leverkuzeno „Bayer“ ir Maskvos „Lokomotiv“.

Sunku nuspėti, kas pateks į kitą etapą iš H grupės, kurioje išvysime Londono „Chelsea“, taip pat praėjusio sezono pusfinalio dalyvį Amsterdamo „Ajax“, „Valencia“ ir „Lille“. Čempionų titulą ginantys „Liverpool“ futbolininkai galynėsis E grupėje su „Napoli“, „Genk“ ir Zalcburgo „Red Bull“.

Pirmajame ture laukia net kelios futbolo grandų dvikovos – trečiadienį vyks PSG ir „Real“ akistata, o „Atletico“ namie grumsis su „Juventus“. Antradienį čempionas „Liverpool“ svečiuose bandys palaužti „Napoli“ klubą, o „Borussia“ priims „Barcelona“ ekipą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius