-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Argentinos futbolo legenda Diego Maradona kelia savo sąlygas

Argentinos futbolo federacijos prezidentas Julio Grondona tiki, kad 49 metų Diego Maradona pasirašys naują ketverių metų sutartį ir liks prie šalies rinktinės vairo. Argentinos futbolo legenda savo ruožtu pareiškė tęsiąs darbą, jeigu liks visi jo pasirinkti padėjėjai, rašo BBC.
Diego Maradona ir jo reakcija į įvykius aikštėje
Diego Maradona ir jo reakcija į įvykius aikštėje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

J.Grondona prieš tai kritikavo vieną iš D.Maradonos asistentų, buvusį gynėją Oscarą Ruggeri. „Jeigu mano vaikinams nuo galvų nukris bent plaukas, nesvarbu, ar tai būtų masažuotojas, ar krepšių nešiotojas, aš išeisiu“, – grasino D.Maradona.

Argentiniečių strategas tvirtino, kad norėtų likti rinktinėje, bet viskas priklausys nuo J.Grondonos. „Noriu tęsti šį nuotykį, tačiau ne su bet kuo. Aš pasirinkau tuos žmones. Noriu dirbti tik su jais“, – sakė D.Maradona.

2010 metų pasaulio futbolo čempionate D.Maradonos vadovaujami argentiniečiai savo pasirodymą baigė ketvirtfinalyje, jame gėdingai net 4:0 sutriuškinti Vokietijos futbolininkų. Nepaisydamas milžiniškos kritikos bangos Argentinos futbolo federacijos prezidentas linkęs išlaikyti 1986 metų pasaulio čempioną rinktinės stratego kėdėje.

„Jam teko įveikti sudėtingų situacijų, tačiau rinktinė pateko į pasaulio čempionatą, – gynė D.Maradoną J.Grondona. – Be to, Argentinos rinktinė užėmė penktą vietą, o tai pakankamai aukštas laimėjimas. Nematau, kodėl jis turėtų palikti trenerio postą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius