Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Arsenal“ legenda Thierry Henry dar kartą grįš į Londono klubą

Londono „Arsenal“ klubo visų laikų rezultatyviausias žaidėjas Thierry Henry sausį vėl laikinai sugrįš į Anglijos klubą.
Thierry Henry
Thierry Henry / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Buvęs Prancūzijos rinktinės puolėjas, dabar rungtyniaujantis Niujorko „Red Bulls“ klube, į „Arsena“ žada grįžti nuo sausio pirmosios.

Sporto grupė „Facebook“. Prisijunk ir tu, spausk LIKE.

35-erių metų futbolininkas baigė JAV futbolo lygos (MLS) sezoną, kuris trunka nuo kovo iki lapkričio, tad šiuo metu atostogauja. Goal.com praneša, kad prancūzas ir Anglijos klubas jau aptarė pagrindines nuomos sąlygas, tačiau dar nesuderinta sutarties trukmė.

„Arsenal“ treneris Arsene'as Wengeras norėtų, kad T.Henry nuoma truktų kuo ilgiau, o „Red Bulls“ kol kas sutinka paskolinti savo puolėją tik šešioms savaitėms – maždaug iki vasario vidurio.

Šešias savaites savo buvusiame klube prancūzas rungtyniavo ir šių metų pradžioje, Tada į aikštę T.Henry žengė Anglijos taurės (FA Cup) mače su „Leeds United“ ir pelnė įvartį. Prancūzas taip pat išplėšė savo klubui pergalę „Premier“ lygos mače su „Sunderland“ vienuolike, nors aikštėje pasirodė tik mačo pabaigoje. Iš viso Londono ekipoje prancūzas šių metų pradžioje sužaidė septynerias rungtynes.

A.Wengeras nuo žurnalistų net nebandė slėpti, kad tikisi dar kartą trumpam susigrąžinti vieną didžiausių istorijoje „Arsenal“ žvaigždžių.

„Jo nuoma yra mūsų tikslas, tačiau mes norime ir ilgalaikio pastiprinimo“, – neseniai sakė Londono klubo treneris.

Kalbama, kad A.Wengeras nusitaikė į Madrido „Atletico“ puolėją Adrianą Lopezą. Sausio pradžioje „Arsenal“ šešioms savaitėms neteks Gervinho, kuris išvyks atstovauti rinktinei Afrikos čempionate.

T.Henry „Arsenal“ klube žaidė 1999-2007 metais ir per 376 mačus pelnė 228 įvarčius – tai geriausias pasiekimas klubo istorijoje. Vėliau prancūzas tris sezonus žaidė „Barcelona“ klube ir 2010-ais išvyko į Niujorką. Praėjęs sezonas puolėjui buvo sėkmingiausias MLS lygoje – per 29 mačus jis pelnė 15 įvarčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius