-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Arsenal“ vartininkas Wojciechas Szczesny pasirašė ilgalaikę sutartį su klubu

„Arsenal“ ekipos vartininkas Wojciechas Szczesny po trijų sezonų gali būti užtikrintas ir dėl tolimesnės savo ateities šioje komandoje – su vartų sargu pasirašyta ilgalaikė sutartis, rašo oficiali komandos svetainė.
Wojciechas Szczesny
Wojciechas Szczesny / „Scanpix“ nuotr.

Po puikiai sužaisto praėjusio sezono, kai vartininkas per šešias svarbiausias komandos rungtynes net keturis mačus išlaikė savo vartus sausus, W.Szczesny užsitikrino vietą pagrindinėje klubo sudėtyje.

2013–2014 metų sezonas vartininkui ne ką prastesnis – W.Szczesny apsaugojo „Arsenal“ ekipos vartus svarbiose komandai rungtynėse su „Crystal Palace“ ir „Liverpool“ klubais. Be to, komandos vadovams turėjo kristi į akį ir tai, kad futbolininkas puikiai žaidžia ir už Lenkijos rinktinę. Taigi 23-ejų metu vartininkas Londone ekipoje turėtų užsibūti.

W.Szczesny atkeliavo į „Arsenal“ akademiją 2006-aisiais iš gimtosios Varšuvos „Legia“ klubo. Pirmąjį mačą už pagrindinę „Arsenal“ ekipą vartininkas sužaidė 2009-aisiais, kai Londono komanda susitiko su „West Bromwich“. Nuo tada vartų saugas, vilkėdamas „Arsenal“ ekipos marškinėlius, sužaidė 121 mačą.

Arsene'as Wengeris neslėpė džiaugsmo dėl klubo ir vartininko apsisprendimo: „Mes labai džiaugiamės, kad W.Szczesny pasirašė su klubu ilgalaikę sutartį. Aš visada tikėjau jo išskirtiniu talentu. Jis labai stiprus ir turi puikius duomenis. W.Szczesny vis dar auga ir tobulėja, šis vartininkas turi potencialo ir gali tapti dar geresniu. Jis ilgus metus gali būti labai svarbi „Arsenal“ klubo dalis.“

Dar laimingesnis buvo pats futbolininkas W.Szczesny: „Aš labai džiaugiuosi, kad pasirašiau ilgalaikę sutartį su „Arsenal“ klubu. Šis klubas man – kaip šeima, todėl esu labai laimingas, galėdamas sieti ateitį su šia komanda. Su Londono ekipa esu jau 7 metus, noriu padėkoti už tai, kad suteikė man galimybę ir palaikė mane visą šį laiką.

Daug žmonių palaikė mane nuo tada, kai atvykau būdamas dar berniukas. Tokie žmonės kaip Tony Robertas padėjo man tobulėti. Aš labai didžiuojuosi, kad žaidžiu „Arsenal“ klube ir stengsiuosi padaryti viską, kad mūsų klubui sektųsi."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius