-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arsene'as Wengeras dėl nesėkmių apkaltino „Arsenal“ sirgalius

Pastaruoju metu itin daug kritikos sulaukiantis Londono „Arsenal“ treneris Arsene'as Wengeras ne iš gerosios pusės sublizgėjo spaudos konferencijoje. Prancūzas apkaltino klubo sirgalius dėl pralaimėtos kovos dėl „Premier“ lygos trofėjaus bei lygino juo su „Liverpool“ fanais.
Arsene'as Wengeras
Arsene'as Wengeras / „Scanpix“ nuotr.

Londono klubo sirgaliai šį sezoną jau ne kartą viešai išreiškė nepasitenkinimą A.Wengeru ir jo vykdoma politika klube.

Balandžio 21-os dienos rungtynėse su „West Bromwich Albion“ ekipa „Emirates“ stadione buvo net 20 tūkst. laisvų vietų. Tai prasčiausias „Arsenal“ namų rungtynių lankomumas nuo stadiono atidarymo 2006 metais.

„Aš suprantu sirgalių nepasitenkinimą, tačiau mes norime palaikymo. Būdamas kartu su komanda tu padidini jos šansus laimėti. Mes pralaimėjome kovą dėl titulo namuose neįveikdami silpnesnių komandų, tačiau ne kartą atmosfera būdavo labai bloga. Pažiūrėkite į „Liverpool“ sirgalius ir atmosferą „Anfield“ – tai puikus pavyzdys“, – kalbėjo A.Wengeras.

Trenerio žodžiuose tiesios yra – iš 60-ies šį sezoną kol kas iškovotų taškų, net 30 buvo iškovoti išvykos rungtynėse.

Vis daugiau ir daugiau „Arsenal“ sirgalių jungiasi prie tų, kurie kritikuoja A.Wengerą dėl žaidėjų pirkimo politikos ir pastų rezultatų aikštėje. Londono klubas turi daugiausia grynų pinigų „Premier“ lygoje, tačiau jau ne vienerius metus neįsigyja pakankamai pasaulinės klasės žaidėjų kovai dėl titulų.

Šiuo metu, iki čempionato pabaigos likus trims mačams, nuo lyderio „Leicester City“ atsiliekama 12 taškų. Pastarąjį kartą „Premier“ lygoje „Arsenal“ triumfavo dar 2003-2004 m. sezone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius