Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arsene'o Wengero košmaras: „Arsenal“ sutriuškintas 0:6, teisėjas pašalino ne tą žaidėją

Šeštadienį Anglijos „Premier“ lygoje sužaistos labiausiai lauktos turo rungtynės. Londono „Chelsea“ netikėtai lengvai susidorojo su „Arsenal“ futbolininkais. 1000-osiose Arsene'o Wengero rungtynėse „Arsenal“ buvo palaidotas 0:6.
Kieranas Gibbsas
Kieranas Gibbsas / „Scanpix“ nuotr.

Šventiškos rungtynės „Arsenal“ treneriui apkarto vos po pirmųjų penkių minučių. Būtent tada pirmąjį įvartį įmušė Samuelis Eto'o. Vos už dviejų minučių „Chelsea“ persvarą padvigubino vokietis Andre Schürrle. 10-ąją minutę stadioną palikti turėjo traumą patyręs Samuelis Eto'o. Tačiau tai nepalengvino „Arsenal“ situacijos.

Penkioliktąją rungtynių minutę susiklostė itin nemaloni situacija. Bandydamas apginti savo komandos vartus ranka kamuolį atmušė Alexas Oxlade-Chamberlainas. Tačiau rungtynių teisėjas A.Marrineris suklydo ir raudoną kortelę parodė „Arsenal“ gynėjui Kieranui Gibbsui. Alexas Oxlade-Chamberlainas po epizodo pats priėjo prie teisėjo ir prisipažino, kad tai jis suklydo, tačiau teisėjas savo sprendimo nepakeitė.

VIDEO: Teisėjo klaida

Edenas Hazardas sėkmingai realizavo skirtą 11-os metrų baudinį ir „Chelsea“ jau pirmavo 3:0. Dešimtyje likę „Arsenal“ futbolininkai toliau neatsigynė varžovų atakų ir 42-ąją minutę praleido dar vieną įvartį – šįkart pasižymėjo Oscaras.

Antrajame kėlinyje, 66-ąją minutę, dar vieną įvartį įmušė Oscaras, kuris netrukus paliko aikštę. Jį pakeitęs Mohamedas Salahas įmušė šeštąjį įvartį į „Arsenal“ vartus.

Po šios pergalės „Chelsea“ dar labiau sustiprino savo pozicijas „Premier“ lygos turnyrinėje lentelėje. Turėdami 69 taškus jie jau septyniais taškais lenkia antroje vietoje esantį „Liverpool“ klubą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius